Olší jedinou brankou přehrálo béčko Bítýšky


Branky


0

Domácí Petr Dvořák hned v úvodu rozhodl o zisku tří bodů pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Dvořák poslal domácí do vedení

Olší již tradičně vstoupilo do utkání aktivně. Již v 5. minutě se po souboji dostal k míči Šašek a přesnou přihrávkou poslal do úniku Filipa Kaminarase, který ale nezmatkoval a přesnou přihrávkou našel osamoceného Petra Dvořáka a ten střelou z první s přehledem proměnil - 1:0. Poté tlak domácích povadnul a hra pokračovala v režii rezervy Bitýšky. Ta se dvakrát dostala do úniku na samotného Jašu a ten včasnými výběhy pokusy hostů zlikvidoval. Při druhém zákroku však Jaša utrpěl zranění, ale nakonec po drobném ošetření mohl ve hře pokračovat. Ke konci poločasu ještě Olší zahrozilo pokusy Kaminarase a Šaška, ale co nešlo mimo bránu, končilo v rukavicích Řeháčka. V závěru ještě zahrozil po přímém kopu Alexe Kaminarase kapitán Olší Tomáš Dvořák, ten však mířil hlavou nad.

V druhé půli již branka nepadla

V druhém poločase hra probíhala v klidnějším tempu. Olší mělo k dispozici mnoho standardních situací, ale všechny končily na hlavách či kopačkách obránců Bitýšky. V 75. minutě mohl domácí uklidnit opět Petr Dvořák, ale ten opět po spolupráci se Šaškem a Kaminarasem trefil břevno Řeháčkovi brány. Ke konci zápasu se Bítýška k ničemu nedostala a Olší hrozilo z protiútoků, které však žádný z hráčů nebyl schopen proměnit. Hvizd rozhodčího ukončil utkání a tak se domácí mohli radovat ze zaslouženého vítězství 1:0. Hráči se odvděčili hojnému počtu fanoušků, kteří po čas zápasu přerušili pouťové oslavy a nebo hodovali přímo na hřišti. 



Ohlasy k zápasu


FC Olší nad Oslavou
Jaroslav Šašek - trenér: Za dnešní výkon musím hráče pochválit. Hráli jsme výborně a na vysoké úrovni. Mrzet nás můžou zahozené šance. Nakonec musím pochválit obranu za bezchybný výkon.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - CHALUPA Roman (N), SEKNIČKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.