2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 16:30

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravník přehrál vedoucí Polničku


Branky


0

Vedoucí Polnička nestačila na domácí Doubravník, přesto jí k jistotě postupu stačí jeden bod ze zbývajících dvou utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

První poločas nabídl vyrovnanou podívanou. Obě mužstva vstoupila do utkání opatrně a všechny náznaky šancí končily na obranách nebo brankářích soupeře. Během prvního dějství se tedy ani jednomu družstvu nepodařilo najít recept na obranu svého protivníka a do šaten se odcházelo za bezbrankového stavu.

 

 

Začátek utkání byl opatrný,obě mužstva si vytvořili pár příležitostí.S postupem času jsme měli více ze hry a v šedesáté minutě dokázali udeřit krásnou brankou Mirka Vojty. O dvanáct minut později jsme vítězství potvrdili druhým gólem, který vstřelil Michal Jedlička.

Domácí rozhodli o svém vítězství

Postupem času přece jenom získávali domácí více ze hry a svoji mírnou převahu korunovali v 60. minutě. Krásnou brankou se prosadil domácí záložník Miroslav Vojta. O dvanáct minut později zvýšil na dvoubrankový rozdíl Michal Jedlička a bylo rozhodnuto. Závěrečných dvacet minut si domácí bezpečně pohlídali, proběhlo několik střídání a hosté se již do žádné výraznější šance na zdramatizování zápasu nedostali.

Hostující Polnička tedy ještě musela odložit postupové oslavy. Díky zaváhání béčka Rozsoch už může postupovými kartami zamíchat pouze Rovečné, přesto stačí fotbalistům Polničky pouze bod k jistotě III.třídy.



Ohlasy k zápasu


FK Doubravník
Marek Sommer: Všem klukům bych chtěl poděkovat za bojovnost a za zodpovědný přístup k utkání.Chtěl bych vyzdvihnout práci obrany, která na jaře funguje na výbornou a ze sedmi zápasů jsme pětkrát udrželi čisté konto.




Sestavy


FK Doubravník
B. Konvalinka [-] - T. Beran [-] , J. Vojta [-] (85. J. Bracek [-] ) , O. Müller [-] , S. Balák [-] , V. Čepička [-] , K. Vojta [-] , M. Jedlička [-] (78. A. Zadražil [-] ) , J. Patloka [-] (89. J. Hudec [-] ) , Z. Tvrdý [-] (64. M. Šnédar [-] ) , M. Vojta [-]

TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - M. Podloucký [-] , K. Koblížek [-] , T. Litochleb [-] , V. Moravec [-] - J. Štíbal [-] , O. Průža [-] (46. M. Jirásek [-] ) , K. Podloucký [-] - J. Víška [-] , Z. Lojek [-] (59. L. Zadina [-] ) - J. Kohout [-] (71. R. Synek [-] )

ŽK: 43. T. Litochleb , 84. R. Synek .
Hráči zápasu: M. Vojta , V. Čepička , J. Patloka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - MAREŠ Ondřej (N), TICHÝ Svatopluk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.