Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vlachovice rozdrtily doma béčko Štěpánova


Branky


5. M. Lukeš , 22. T. Plocek , 26. J. Petr (p.) , 28. T. Hiesböck , 41. P. Macháček (vl.) , 48. K. Hlaváč , 76. V. Kucharčík , 81. J. Hamřík - 90. J. Ludvík
0

Souboj posledních týmů tabulky nakonec přinesl poměrně jednoznačnou záležitost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli již v první půli

Vlachovičtí fotbalisté potvrdili zlepšující formu a přehráli soupeře ze Štěpánova. O osudu zápasu rozhodl první poločas. Už v 5. minutě zatáhl Tomáš Hiesböck míč po straně, našel Miroslava Lukeše na velkém vápně a ten prostřelil hostujícího brankáře. Poté se zápas na chvíli vyrovnal a Štěpánovští hráči se také dostávali do šancí. Jejich největší zastavilo břevno. Po čtvrthodině hry došlo k nepříjemné srážce hlavami a pro hostujícího Davida Navrátila zápas skončil. Ve 22. minutě si vybojoval důrazný Tomáš Plocek míč a dovezl jej až do brány - 2:0. Hosty definitivně položila proměněná penalta o čtyři minuty později a domácí si začali zápas užívat. Další branku přidal ve 28. minutě po rohu prakticky nehlídaný  Tomáš Hiesböck. Ve 41. minutě dokonal zmar Štěpánova Petr Macháček, když si po dlouhém autu hlavou vstřelil výstavního vlastence. Nutno podotknout, že hosté herně nepropadli, bohužel se jim nedařilo překonávat obranu domácích a připravovali si pouze náznaky šancí.

Čestná branka hostů přišla v poslední minutě

Druhá půle už probíhala v relativním klidu. Vlachovičtí hráči ale brankostroj nezastavili. Ve 48. minutě střídají Kamil Hlaváč po dalším dlouhém autu překvapil hostujícího brankáře a bylo to 6:0. Hosté postupně odpadali a bránili zuby nehty šance domácích. A některé byli opravdu velké. V těchto fázích také hra lehce upadla, což ale bylo logické vzhledem k vývoji zápasu. Až v 76. minutě se prosadil po rychlé akci Václav Kucharčík a v 81. využil potřetí dlouhého autu Jaromír Hamřík a dorazil skákající balón do brány. Hráči Štěpánova se snažili alespoň o čestný úspěch. Přímý kop ještě domácí gólman efektně vyrazil, v poslední minutě ale přece jen inkasoval, když se po dlouhém nákopu prosadil Jan Ludvík. Zápas skončil výsledkem 8:1.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Vlachovice
Jan Petr: Po delší době jsme odehráli pohodový zápas bez nervů, byli jsme lepší, nebezpečnější a naštěstí i velmi efektivní. Jsme velmi spokojeni.

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Lukáš Macinský: Domácí nás přehráli ve všech herních projevech, byli důraznější, tvrdší, více bojovali. My se snažili hrát po zemi a kombinovat, ale domácí důrazně bránili a nedali nám sebemenší šanci. Výsledek hovoří za vše!



Sestavy


TJ FC Vlachovice
O. Chalupa [-] - J. Petr [-] , T. Hiesböck [-] , J. Nečas [-] (46. K. Hlaváč [-] ) , M. Lukeš [-] (60. V. Kucharčík [-] ) , K. Tatíček [-] , M. Petr [-] , T. Plocek [-] , J. Hamřík [-] , T. Beneš [-] , M. Janošec [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
P. Fryšonc [-] - J. Ludvík [-] , P. Macháček [-] , R. Jílek [-] , F. Kintr [-] , A. Janeček [-] , J. Kintr [-] , M. Štoudek [-] (50. M. Kolář [-] ) , L. Macinský [-] , V. Kunčík [-] , D. Navrátil [-] (15. T. Špráchal [-] )

ŽK: 65. J. Hamřík , 90. K. Hlaváč - 61. F. Kintr .
Hráči zápasu: T. Hiesböck .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KŘÍŽ Daniel - PETR Karel (N), KUCHARČÍK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.