Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velká Losenice odváží všechny body z Vlachovic


Branky


0

Díky zlepšenému výkonu v druhém poločase si Velká Losenice odváží z Vlachovic tři body. Hattrickem k výhře přispěl Pavel Kamarád.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Zápas se odehrál na těžkém terénu za občasných sněhových přeháněk. V první půli se aktivita přelévala, na obou stranách se hráči dostávali do šancí. Z těch větších stojí za zmínku nedotažený únik Tomáše Hiesböcka na straně domácích, na druhé straně se vytáhl dvakrát brankář Chalupa, nejprve vytěsnil nepříjemnou skákavou střelu na roh, poté zlikvidoval samostatný únik. Skóre otevřeli domácí. Nepovedenou křižnou střelu Kamila Tatíčka dorazil do sítě v 15. minutě dobíhající Lukeš. Bohužel pro domácí prakticky za chvíli využil centrovaný míč Pavel Kamarád a hlavou vyrovnal - 1:1. Dál se hrál bojovný zápas, výraznější šance už ale do konce první půle nepřišly.

Hosté v druhém poločase zařadili vyšší rychlostní stupeň

V druhé půli už existovalo na hřišti pouze jedno mužstvo. Velká Losenice poslala do hry Lukáše Štíbala a totálně ovládla hru. Vlachovští hráči si nebyli schopni nahrát a předvedli podobný kolaps jako před týdnem. Nejprve se v 52. minutě po Štíbalově průniku prosadil střelou z deseti metrů podruhé Pavel Kamarád, aby o deset minut později zkompletoval hattrick. A když se v 70. minutě prosadil nejlepší hráč na hřišti, Luboš Štíbal, průnikem a krásnou střelou do šibenice, hrozil další debakl. Nutno říci, že hosté měli jěště další velké šance, žádná už ale brankou neskončila. Zápas skončil výsledkem 1:4 pro Velkou Losenici



Ohlasy k zápasu


Opět nás srazil druhý poločas, nutno říci, že soupeře zvedlo střídání a příchod Lukáše Štíbala. My jsme nebyli schopni během druhé půle bránit ofenzivní hru Velké Losenice. V první půli jsme měli dát více branek, hrálo by se zase jinak. Výhra hostů je ale naprosto zasloužená.
TJ Velká Losenice
Pavel Kamarád - hráč: Opět jsem zaspali začátek utkání, nicméně se nám podařilo brzo vyrovnat. První půle byla vcelku vyrovnaná, měli jsme více šancí, ale nedokázali jsme je proměnit. V druhé půlce jsme převzali otěže a třemi brankami si zápas pohlídali.



Sestavy


TJ FC Vlachovice
O. Chalupa [-] - K. Hlaváč [-] , T. Hiesböck [-] (72. J. Petr [-] ) , M. Němec [-] (46. J. Hamřík [-] ) , K. Tatíček [-] , M. Petr [-] , M. Lukeš [-] , T. Plocek [-] , T. Beneš [-] , M. Opluštil [-] , M. Janošec [-]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Augustin [-] , P. Neubauer [-] , M. Mokrý [-] (68. P. Mach [-] ) , P. Zástěra [-] (64. F. Mach [-] ) - T. Neubauer [-] (72. J. Grodl [-] ) , D. Králíček [-] , R. Kasal [-] - P. Kamarád [-] , P. Bureš [-] (46. L. Štíbal [-] ) , R. Pátek [-] (46. O. Augustin [-] )

ŽK: 58. T. Hiesböck - 43. J. Augustin .
Hráči zápasu: M. Lukeš - L. Štíbal , P. Kamarád .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - ROČÁREK Jiří (N), PÁTEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.