Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 14:45

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dolní Rožínka se rozloučila se sezónou kanonádou


0

Dolní Rožínka se rozloučila se svými diváky vysokou výhrou nad Bohdalovem B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas domácí vstřelili dvě branky

V rámci posledního kola III. třídy přivítal již už jistý mistr Dolní Rožínka rezervu Bohdalova. Hosté přijeli pouze v 10 hráčích i s brankářem. Od začátku převzala iniciativu Dolní Rožínka a již ve 3. minutě po tečované střele Václava Kopeckého vedla 1:0, když jeho střelu zblokoval jeden z hráčů Bohdalova přímo do hostující branky. V 7. minutě po kombinaci Hofman-Večeřa zakončoval druhý jmenovaný a stav byl již v 7. minutě 2:0. Po druhé brance měla více ze hry stále Dolní Rožínka, ale další branky nepřicházely. Na konci poločasu měli dobré šance domácí Chocholáč a Bartoněk, ale další branky do poločasu nepadly. 

Dolní Rožínka se ve druhém poločase rozstřílela

V 2. poločase tentokrát bez cizího přičinění přidal druhou branku v zápase Václav Kopecký a stav byl 3:0. V 57. minutě zvyšoval na 4:0 z přímého kopu domácí kapitán. V 60. minutě po chytrém přelobování vstřelil branku na 5:0 Pavel Bukáček. V 69. minutě trefil konstrukci branky Čermák, ale jinak už se zápas spíše dohrával. V 78. minutě  po dalším přelobování přidal druhou branku Pavel Bukáček a stav byl v 78. minutě 6:0. Na 7:0 zvyšoval domácí kanonýr Jan Čermák, když obehrál 3 hráče a zakončil do hostující brány. Kanonádu završil Pavel Bartoněk a po skončení zápasu mohly propuknout oslavy triumfu ve III. třídě a postupu do Okresního přeboru ze strany Dolní Rožínky.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl:

Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman:



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
D. Brambora [-] - M. Urban [-] (46. P. Pokorný [-] ) , V. Kopecký [-] (62. J. Vařejka [-] ) , M. Lukš [-] (46. J. Čermák [-] ) , L. Macháček [-] , O. Chocholáč [-] , P. Bartoněk [-] , P. Vondruška [-] (78. Z. Konček [-] ) , L. Hofman [-] (46. M. Fendrych [-] ) , J. Večeřa [-] , P. Bukáček [-]

Sokol Bohdalov B
L. Novotný [-] - V. Novák [-] , D. Skála [-] , R. Pejchal [-] - J. Vytlačil [-] , L. Hanych [-] , M. Krčál [-] - P. Fabík [-] - B. Křesťan [-] , R. Velín [-]

Hráči zápasu: V. Kopecký , P. Bukáček .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - MAZAČ Michal (N), LUKŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.