Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek vyhrál a bude čekat na případný postup


Branky


0

Strážek potvrdil roli favorita a vysoko porazil Radešínskou Svratku. V neděli se tedy jeho hráči dozví, jestli postoupí do okresu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padly čtyři branky

Domácí Strážek nastupoval do zápasu s jistotou druhého místa v tabulce , které se může stát i postupové do Okresního přeboru. Hostům ze Svratky ani případná výhra nemusela stačit k záchraně, jelikož do posledního kola nebylo a není známo kolik týmu bude nakonec padat . 

Hosté od začátku začali velmi aktivně, bylo na nich vidět snaha v dnešním zápase bodovat. Jenže už ve druhé minutě se potvrdila větší útočná kvalita na straně domácích. Po pěkné akci se míč dostal k Valíkovi , který z levé strany poslal nádherný centr přímo na hlavu Jaroše a ten se nemýlil 1:0.  Radešínka i po rychlé brance se dále snažila, jenže její kombinační hra byla spíše ve vlastním obranném pásmu a směrem dopředu nebyla příliš nebezpečná. Proto pohodě hrající Strážek ve 20. minutě znovu trestal. Po rohu se nejlíp ve vápně orientoval Svoboda Miroslav a jeho pravačka propálila vše co mu stálo v cestě 2:0 . Do půlky se domácí trefili ještě dvakrát . Prvně se znovu trefil útočník Jaroš a o chvíli později i domácí kapitán Svoboda Miloš. Do šatny se tak šlo za stavu 4:0 .

 

Zdeněk Jaroš dokončil hattrick

Po změně stran se přece jenom Svratka dočkala branky. Ve 47 .minutě se ve vápně prosadil Jandourek 4:1. To ale bylo od hostů vše. Zbytek zápasu se víceméně jen už dohrával. Strážek přidal ještě jednu branku, když v zápase svůj hattrick završil domácí útočník Jaroš Zdeněk.  



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Po dvou domácích porážkách v řadě , jsme už další ztrátu na svém trávníku nechtěli dopustit . I bez několika opor jsme k zápasu přistoupili zodpovědně a zaslouženě jsme vyhráli . Celkově pro nás byla sezóna velmi vydařená a krásné druhé místo je tím důkazem. Jestli to bude místo postupové do Okresu to se nejspíše dozvíme až v průběhu týdne . Proto chci i tímto způsobem hlavně poděkovat trenérskému a realizačnímu týmu, všem hráčům a i také naším fanouškům za podporu v této úspěšné sezoně. Nezbývá, než se těšit na další společné, nejen fotbalové chvíle, a popřát všem nádherné prázdniny a spoustu zážitků. Těším se na shledání v další fotbalové sezóně!

FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Novotný: Do Strážku jsme přijeli za stavu, kdy nebylo jasné ani to, zda skončíme na posledním místě tabulky, ani to, kolik týmů budu sestupovat. V případě, že by to měl být jen jeden tým nám však šlo o hodně, jelikož Křižanov byl jen bod po námi. Do zápasu jsme tedy vstoupili s odhodláním, ale hned na začátku přišla "ledová sprcha" v podobě gólu ve druhé minutě. Na rozdíl od domácích jsme se však ani nedostali do žádných výraznějších šancí. Soupeř naopak využil naše zaváhání v defenzivě a v čase mezi 25´a 32´ umístil do naší branky míč ještě třikrát. Naděje nám svitla na úvod druhé půle, kdy hra začala z naší strany přeci jen vypadat nadějně a Jandourek dokonce skóroval, Definitivní tečku však soupeř udělal v 65´, kdy opět navýšil na čtyřbrankové vedení. Nám nyní nezbývá než jen čekat, jak se vyvine situace se sestupujícími týmy apod.



Sestavy


TJ Strážek
J. Vala [-] - J. Cimbálník [-] , M. Svoboda [-] , Z. Jaroš [-] , F. Lahodný [-] , M. Svoboda [-] (62. D. Lukášek [-] ) , T. Christian [-] , T. Šikula [-] (46. J. Chocholáč [-] ) , S. Lahodný [-] , P. Šustal [-] , J. Valík [-]

FK TJ Radešínská Svratka B
P. Chrást [-] - Z. Starý [-] , M. Šoustar [-] , J. Dvořák [-] (74. P. Kříž [-] ) , T. Kilian [-] (54. L. Dvořák [-] ) , T. Kříž [-] , L. Kachlík [-] , P. Veselý [-] , P. Novotný [-] , J. Nejedlý [-] , B. Jandourek [-]

ŽK: 61. F. Lahodný , 62. T. Christian - 56. T. Kříž .
Hráči zápasu: Z. Jaroš .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - SVOBODA Miroslav (N), UCHYTIL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.