0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Věchnově čekali diváci na branku marně


Branky


0

Ve šlágru kola se rozešly Věchnov a Dolní Rožínka bez brankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Dle oficiálního zápisu se přišlo na na derby a šlágr kola mezi Věchnovem a Dolní Rožínkou 124 lidí, ale dle obsazení volných laviček a vypitého piva si myslím, že slunečné počasí přilákalo do ochozů diváků více, a na skvěle připraveném plácku viděli chvílemi i velice pohledný fotbal se šancemi na obou stranách.   Do první velké šance se dostali domácí již v šesté minutě a to po přímém volném kopu Ondry Ostrýže se odražený míč dostal na noho Víťovi Hulákovi a ten pouze orazítkoval břevno. O dvě minuty později si šanci na otevření skóre prožili i hosté, ale po zahrání volného přímého kopu a střele Macháčka vyznamenal gólman Filip Uhlíř. V 16. minutě se k zakončení dostal hostující Čermák, ale Uhlíř na dvakrát jeho střelu spacifikoval. Ve 22. minutě se k úprku na nastartoval výborně hrající Čermák, ale opět ztroskotal na výborném Filipu Uhlíři, který jeho ránu vytěsnil mimo. Po té se hra vyrovnala a do velkých šancí se mužstva nedostávala až ve 40. minutě krásnou střelou zkoušel pozornost hostujícího brankáře Horáka, ale ani tato střela neskončila mezi tyčemi.

Ani ve druhém poločase branka nepadla

V druhé půli se opět do první velké šance dostali domácí a to zásluhou Ondry Ostrýže, kterého krásnou přihrávkou za obranu vyslal Petr Soudek, jenže Ondra se šancí nenaložil dobře a nechal v samostatném úniku vyniknout hostujícího brankáře Horáka. Druhou velkou šanci druhého poločasu měli domácí v minutě 55. kdy po pohledné akci Kroupa,  Soudek druhý jmenovaný zklamal v zakončení a jen prověřil připravenost rukavic Horáka. O minutu později se osmělili i hosté, ale Čermák střelou z velkého úhlu branku netrefil. V 57. minutě se k zakončení dostal domácí Víťa Hulák, ale ani on neměl střelecké senzory seřízené správně. Nejakčnější desetiminutovce zápasu se povedla krásná akce hráčům Dolní Rožínky ale zakončení bylo bídné. Po té se spíše bojovalo o každý míč a šancí ubývalo až na pár drobných šancí ze standardních situací se kterými si obrany poradili. V 82. minutě se k závěrečnému tlaku nadechli hosté z Dolní Rožínky a zkoušeli zatopit domácím, ale krom dvou střel se kterými si gólman Uhlíř poradil už více hosté nedokázali a tak utkání skončilo zaslouženou remízou.   Příští utkání odehrají Věchnovští v Březí a po té je na domácím pažitu v posledním domácím zápasu sezóny čeká další ostré derby a to s SK Rožná. Derby bude o to pikantnější, protože ve Věchnově budou probíhat pouťové oslavy a tak se čeká velká návštěva a proto mi dovolte Vás všechny na tuto sportovní akci pozvat a také na pouťovou zábavu, která se uskuteční v pátek na hřišti. 


Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
František Smolík: Zápas s favorizovanou Rožínkou jsme zvládli. V posledních zápasech mám z kluků radost. Zápasy jsou odmakané. S Rožínkou jsme byli k vítězství blíž, měli jsme více šancí, ale s bodem jsme spokojeni. Soupeř má kvalitní tým a blahopřeji jim k postupu do přeboru.

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Bojovné utkání ve kterém mohl zvítězit jak domácí celek tak my,ale konečná remíza je z mého pohledu nakonec spravedlivá.



Sestavy


TJ Věchnov
F. Uhlíř [-] - V. Kroupa [-] , J. Pokorný [-] (71. L. Novák [-] ) , J. Vrbka [-] , O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , V. Hulák [-] (82. D. Starý [-] ) , D. Uhlíř [-] , P. Kučera [-] , V. Martinek [-] (67. J. Šípek [-] ) , J. Jedlička [-]

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - M. Lukš [-] , L. Macháček [-] , M. Urban [-] , V. Kopecký [-] (66. P. Pokorný [-] ) , O. Chocholáč [-] , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , M. Fendrych [-] (46. J. Večeřa [-] ) , P. Bukáček [-]

ŽK: 90. V. Kroupa .
Hráči zápasu: P. Soudek , P. Kučera .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - POKORNÝ Josef (N), LUKŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.