Ujčov ovládl vyrovnaný zápas a porazil Rožnou


Branky


0

Ujčov vyhrál nad Rožnou a posunul se na čvrté místo tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ujčov vyhrál poločas o branku

Za krásného letního počasí byl v Ujčově k vidění kvalitní zápas, který pro sebe urvali efektivněji hrající domácí.Hned od začátku Ujčov směřoval své síly do ofenzivy. Šance Sedlera a Dvořáčka volaly po brance. Prosadil se až v 21. minutě Přemek Ryba, který převzal přetažený centr a přízemní střelou na zadní tyč otevřel skore - 1:0. Ujčov se uklidnil asi až moc, protože otěže utkání převzali hosté a vytvářeli si brankové příležitosti. Výsledkem byla branka po centru z křídla a hlavičce Filipa Humpolíka do protipohybu Bureše, 31. minuta - 1:1. Z letargie domácí probral až v 41. minutě Míša Dvořáček a jeho oblouček za obranu, snajpr Hanák v tváři tvář golmanovi hostí nezaváhal - 2:1.Další branka Hanáka nebyla pro ofsajd uznána a tak šli o poločasu do kabin spokojenější domácí. 

Druhá půle v režii Ujčova

Hosté začali druhou půli aktivně ve snaze výsledek zvrátit ve svůj prospěch, ale dnes výborná defenziva v čele s Burešem v bráně bezpečně odolávala. Ujčov hrál na brejky a po několika náznacích přeci jen udeřil. Běžela 74. minuta, když Jirka Hanák napálil za vápnem nakopnutý míč a utěšeným projektilem o tyč skoroval - 3:1.Zbytek zápasu si domácí zkušeně pohlídali a mohli tak s fanoušky oslavit další triumf. Příští kolo se Ujčov představí ve šlágru kola na hřišti druhého týmu tabulky Strážku, Rožná přivítá v domácím prostředí rezervu Radešínské Svratky.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: O kvalitách soupeře jsme věděli a nic nepodcenili,na naši vedoucí branku soupeř ještě reagoval,chvíli nám i zle zatápěl.Nakonec se projevila naše efektivita a kvalita v útočné fázi. Kluci zaslouží pochvalu za skvěle odmakaný zápas.

SK Rožná
Marek Navrátil: Dnes jsme hráli proti kvalitnímu soupeři, který potvrdil, že 4. příčka mu patří právem. My jsme se snažili tvořit hru, ale soupeř hrál na rychlé brejky, které mu vycházeli díky kvalitním hráčům. Nás v mnoha případech podržel skvěle chytající Jindra Beran. Výhra Ujčova je zasloužená.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - MAREŠ Jiří (N), HANUS David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.