V Dolní Rožínce padlo deset branek


Branky


16. J. Nejedlý (vl.) , 21. P. Bukáček , 40. P. Bartoněk , 42. L. Hofman , 65. P. Bukáček (p.) , 69. P. Bartoněk , 71. L. Macháček - 24. I. Plhal , 73. B. Jandourek , 90. I. Plhal
0

Dolní Rožínka se po výhře nad Béčkem Radešínky přiblížila postupu do okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do tříbrankového vedení

V rámci 22. kola na svém hřišti přivítala Dolní Rožínka rezervu Radešínské Svratky. Domácí chtěli přidat další výhru, která by zase o kousek přiblížila cíl v podobě titulu. Na druhé straně hosté řešili jiné starosti. Případný bodový zisk z hřiště lídra soutěže by týmu pomohl v boji o záchranu. 

Začátek zápasu se nesl v nervózním duchu. Aktivnější Rožínka soupeře k balónu příliš nepouštěla. První branka na sebe nenechala dlouho čekat. Střelu Lukáše Hofmana sice ještě zastavila tyč, ale míč se odrazil smolně pro hosty a po teči jednoho z obránců se dostal do sítě. Hned vzápětí přišla druhá branka, kdy se k přímému kopu postavil stoper Pavel Bukáček a uklidil míč do rohu brány. S rychlou odpovědí přišli hosté, kteří dokázali využít chyby obrany a Ivo Plhal z vápna skóroval. Po rychlých gólech hra nabrala na obrátkách a jedna šance střídala druhou. Čtvrtá branka přišla před koncem poločasu z kopačky Pavla Bartoňka,  který dokázal efektně přelobovat gólmana Koláčka. Gólový účet poločasu však ještě nebyl uzavřen. Po další povedené akci se ocitl před gólmanem hostí Lukáš Hofman a po povedené střele zvýšil na 4:1, což byl také poločasový výsledek.

Rožínka kontrolovala utkání

O přestávce došlo na straně hostí ke střídání na postu brankáře. Na nedostatek práce si střídající Kilian nemohl stěžovat. Kolem jeho branky bylo od začátku druhé půle rušno. Příležitost k navýšení skóre dostal v podobě penalty Lukš,  ale střelu doprostřed zlikvidoval Kilian. Šanci na nápravu dostali domácí za malou chvíli,  kdy po dalším faulu následoval znovu pokutový kop,  ke kterému se postavil Pavel Bukáček a ten nezaváhal. V tu chvíli bylo o osudu zápasu zřejmě rozhodnuto,  ale domácí se s pěti góly nehodlali spokojit. Šestý zásah do branky hostí přidal po perfektní střele Pavel Bartoněk. Aby toho nebylo málo,  následovaly další dva brankové příspěvky. Nejprve Lukáš Macháček střelou pod břevno zvyšoval na 7:1 a hned vzápětí, tentokrát na druhé straně, obdobně úspěšně zakončoval Bohumil Jandourek. Poslední slovo měli v zápase hosté, kdy Ivo Plhal přidal svůj druhý gól. Na konci Rožínka trochu polevila a dovolila hostům zkorigovat výsledek, ale ani to však nezměnilo nic na faktu, že Dolní Rožínka na domácím hřišti potvrdila roli favorita a po divokém průběhu utkání si ponechala všechny body doma.  


Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Od první minuty jsme měli utkání pod kontrolou, soupeře ze spodních pater tabulky jsme přehrávali a vytvářeli jsme si šance, které se nám dařilo proměňovat. V závěru zápasu za stavu 7:1 jsme zbytečně polevili a po několika chybách umožnili soupeřit korigovat skóre.

FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Novotný: Soupeř byl favoritem již před samotným začátkem zápasu. Svoji roli domácí potvrdili a zanedlouho vedli 2:0. Nám se však ještě podařilo snížit a dokonce jsme si vytvořili i šanci na srovnání, z té však gól nepadl a naopak se potvrdilo známé „nedáš-dostaneš" a to dokonce dvojnásobně, když nám soupeř před odchodem do kabin dal dvě branky. Do kabin se tedy odcházelo s celkem jasným skóre 4:1 pro vedoucí tým tabulky soutěže. V druhém poločase soupeř proměnil jednu ze dvou nařízených penalt a kromě toho skóroval ještě dvakrát. Celkový výsledek jsme v samotném závěru již jen kosmeticky poupravili dvěma brankami na 7:3. Zejména po fyzické, resp. běžecké stránce, na tom byli domácí viditelně lépe a to nakonec rozhodlo, protože se relativně snadno dostávali k naší brance.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - TOMÁŠEK Oldřich, LUKŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.