2:1
(2:0)
85. T. Hrad
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 13:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiří Novotný zařídil výhru Radostína B


Branky


0

V souboji rezerv Radostína a Měřína byli úspěšnější domácí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Novotný vstřelil dvě branky domácích

V tomto utkání se jasně projevili dva důležité aspekty.Schopnost využít brankové příležitosti,někdy i s patricnym štěstí a poté následnou výhodu udržet až do konce.V první půli se v úvodu utkání dostal do velice slibné příležitosti hostujici Matoušek,který se po pěkném centru z pravé strany hlavou nedokázal prosadit.Po chvíli se ta samá situace odehrála na druhé straně,kde se hlavickujici Gregar  také netrefil.První gól přišel po nakopnutem centru a následném nedorozumění hostujícího gólmana s jedním s obránců.Pro důrazného Novotného už nebylo těžké zakončit do prázdné branky.Gól do šatny si domácí vypracovali ve 43.minutě.Po rychlém přechodu s obranné fáze se míč dostal ke Gregarovi,který ho potahl na hranici vápna a přihrávkou našel Novotného,který se opět nemýlil.

Hosté snížili v závěru zápasu

Ve druhé půli se Měřin ještě vice tlačil do koncovky,ale domácí obrana se skvěle chytajicim brankářem Dupalem odolávala až do 85.minuty,kdy se po rohu ve skrumáži dobře zorientovat hostující hráč a nedal brankáři šanci.Naštěstí už další branku hráči z Měřina nepridali a zápas tak skončil domácím vítězstvím. Příští kolo zavítá Radostín na zápas Béček do Bohdalova, kde bude usilovat o body dvojice týmů, kterým se na jaře mnoho nedaří. Rezerva Měřína se utká s Pohledcem, který na jaře také mnoho nezáří.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: V prvním poločase jsme byli lepší a jak se posléze ukázalo jsme zápas i rozhodli. Druhý poločas již nebyl z naší strany tak dobrý, ale tři body zůstaly doma.

TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Branku jsme vstřelili příliš pozdě a na vyrovnání nám již mnoho času nezbylo. Gratuluji domácím ke třem bodům.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
I. Dupal [-] - A. Kališ [-] , M. Šimek [-] , T. Kadlec [-] - M. Gregar [-] , J. Novotný [-] , L. Dvořák [-] - Z. Gregar [-] (76. L. Invald [-] ) , D. Večeřa [-] (63. J. Koudela [-] ) , D. Toman [-] - M. Minster [-]

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - L. Pololáník [-] , M. Sýkora [-] , T. Hrad [-] , J. Vokoun [-] , Z. Zdvihal [-] , Š. Král [-] , T. Bačák [-] , D. Hrůza [-] (55. S. Bartušek [-] ) , O. Palík [-] , M. Matoušek [-]

ŽK: 20. D. Večeřa , 59. M. Gregar , 70. L. Dvořák - 14. P. Sysel , 71. M. Sýkora .
Hráči zápasu: I. Dupal , M. Minster .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - VEČEŘA Rostislav (N), DVOŘÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.