3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná rozhodla zápas na poslední chvíli


Branky


0

Rožná rozhodla na konci zápasu a ponechala si doma všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná vstřelila dvě branky

Zápas se hrál na těžkém terénu, který byl velice podmáčený. Na tomto terénu se potkaly týmy, které dělily v tabulce jen tři body. Zápas začali lépe domácí, protože se dostali do vedení už v 18. minutě. Jiří Vyžrálek prostrčil míč mezi obránci na Filipa Humpolíka a ten dostal Rožnou do vedení. Hosté hráli první půli lépe. Byli lepší v kombinaci i na balonu, ale přesto to byli oni, kdo opět inkasoval. Filip Humpolík spadl v pokutovém území a pískala se penalta. K penaltě se postavil Adam Korbička a se štěstím ji proměnil. Hosté ale dokázali do poločasu snížit zásluhou Jakeše Jana. Ten obehrál tři hráče Rožné a vystřelil k tyči. Na míč už Jindra Beran nedosáhl, a tak se šlo do kabin za stavu 2:1 pro domácí.

Jiří Vyžrálek rozhodl v závěru

Ve druhém poločase hráči Březího dokázali hned vyrovnat na 2:2. Běžela 48. minuta a Jan Sysel dokázal vybojovat míč na hranici vápna a propálit Jindru Berana. S domácími mohlo být ještě hůře, když hosté zahrávali přímý kop. Ten byl kopnut skvěle, ale míč se odrazil od břevna do zad Jindry Berana a od něj šel míč za čáru na roh. Rožná ale také hrozila a dala i krásný gól. Pavel Kunc nacentroval levou do vápna a tam hlavičkoval Jiří Vyžrálek a dal gól, ale pro ofsajd nebyl uznán. Domácí se ale přece jenom dočkali gólu. Marek Navrátil poslal míč přes obranu do běhu na Jiřího Vyžrálka a ten poslal domácí do vedení, když se jeho střela odrazila od tyčky do brány. Na tabuli svítila 86. minuta. Na tuto branku už hosté nedokázali odpovědět.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: První půli byli hosté lepší i když paradoxně jsme ho vyhráli 2:1. Druhý poločas už byl zápas vyrovnanější a oba týmy dali po gólu. Pro nás to byla určitě šťastná výhra, protože soupeř hrál velice dobře.

TJ Březí-Březské
Martin Běloch:



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] , K. Beran [-] , T. Sýkora [-] , T. Klusák [-] (73. P. Navrátil [-] ) - J. Kroupa [-] , J. Hanus [-] (62. M. Beno [-] ) , M. Navrátil [-] , A. Korbička [-] - J. Vyžrálek [-] - F. Humpolík [-] (87. M. Pátek [-] )

TJ Březí-Březské
J. Gruber [-] - M. Hála [-] , M. Běloch [-] , P. Šimek [-] , R. Šmarda [-] (75. L. Staněk [-] ) - S. Tvarůžek [-] , M. Sysel [-] , T. Habán [-] , A. Crha [-] - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-]

ŽK: 57. K. Beran - 31. M. Běloch , 86. J. Gruber .
Hráči zápasu: K. Beran .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - JANEČEK Martin (N), VOKŘÁL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.