Ujčovské jarní kouzlo pokračuje. Dolní Rožínka si odváží pouze bod


Branky


72. J. Hanák (p.) - 15. P. Bukáček (p.)
0

Souboj dvou celků ze špice tabulky skončilo nerozhodně, góly padaly z pokutových kopů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožínka se ujala vedení z pokutového kopu

V jednadvacátém kole III. třídy se ve šlágru kola utkal v tabulce třetí Ujčov a vedoucí tým tabulky Dolní Rožínka. Utkání na výborně připraveném pažitu v Ujčově zahájili lépe hosté, kteří potvrzovali  své postavení v tabulce. U míče byli rychleji než domácí a jejich kombinační akce lahodily oku. Výsledkem jejich útočné hry byla penalta,kterou správně nařídil sudí Beneš. V 15 min šli hosté do vedení 0:1. Ujčov se pak do hry příliš nedostal a hosté v poklidu kontrolovali hru a výsledek. V závěru poločasu se hra vyrovnala, ale do kabin šli spokojenější hosté

Druhou půli lépe zvládl Ujčov

Ujčov otevřel v druhé půli stavidla a vše vsadil do ofenzívy. Na plno hrající a bojující domácí družina hostům dělala velké problémy. Po sérii pohlednych akcí se nakonec Ujčov dočkal. V 71 min si míč ve vapně pokryl Přemek Ryba a hostující obrana jej poslala k zemi. Penalta-Hanák 1:1. Ve zbytku utkání hosté opět zvýšili obrátky a domácí spasil opět vynikající Fanda Bureš, pak i břevno a nemohoucnost hostí utkání rozhodnout. Diváci tak v deštivém odpoledni viděli kvalitní zápas, kde se dělily body. Příští kolo se Ujčov pokusí vyhrát v Březí. Vedoucí celek tabulky z Dolní Rožínky se utká s poslední rezervou Radešínské Svratky a zde by měl zápas dopadnout jasně ve prospěch lídra tabulky, jiný výsledek by byl velikým překvapením.                                                                                          



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Utkání jsme nezačali dobře, soupeř nás přehrával a zaslouženě šel do vedení. Měli jsme přílišný respekt. V druhé půli jsme otevřeli hru a hosty jsme donutili k chybám. Měli jsme i spoustu štěstí a výsledek je pro nás za bojovný a vyhecovaný výkon odměnou.

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Jarní výsledky Ujčova budily respekt, ale od první minuty jsme zcela ovládli hru a kdybychom proměnili některé vyložené šance, bylo o výsledku rozhodnuto již v první půli. Druhá půle byla vyrovnanější, ale přesto jsme měli opět několik šancí, které jsme nedokázali i s trochou smůly, kdy míč létal těsně kolem tyčí, proměnit. Po takovém průběhu utkání je remíza z našeho pohledu ztrátou.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - MAREŠ Jiří (N), LUKŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.