Ostrýž rozhodl v závěru, že všechny body zůstanou ve Věchnově


Branky


0

Věchnov potvrdil dobrou jarní formu a udolal Pohledec

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Ve 21.kole třetí třídy přivítal Věchnov na svém pažitu nevyzpytatelný Pohledec. Hosté v poslední době ztráceli body po jednobrankových prohrách. Domácí do zápasu vstoupili mírným náporem a často prověřovali dobře chytajícího Hájka. Věchnovští ale svoje šance stále zahazovali. Tři minuty před koncem poločasu dostali domácí výhodu zahrávání pokutového kopu.K penaltě se postavil Radek Pivko, ale nechal opět špatným provedením vyniknout golmana hostů. 

Ostrýž rozhodl chvilku před koncem

Ve druhém poločase se hra vyvíjela podobně . Domácí chtěli rozhodnout ve svůj prospěch, ale všechny jejich šance končili budto vedle nebo u golmana hostů. Sedm minut před koncem se ve velké šanci objevil domácí kanonýr Ondřej Ostrýž. Vystřelil do břevna a odražený míč sám dorazil do branky. To byl impuls pro hosty, kteří začali teprve až ve chvíli kdy prohrávali hrát. To už bylo pozdě. Domácí obrana si vše pohlídala a co prošlo chytl golman Uhlíř. Zápas ovlivnil déšť, který zkončil v devadesáté minutě se závěrečným hvizdem rozhodčího. Příští kolo čeká Věchnov velice těžké utkání na hřišti Jimramova, který nabírá na jaře výbornou formu a a na domácím trávníku je jen těžko k poražení. Pohledec, který na jaře naopak moc bodů nezbýrá zavítá na hřiště sestupem ohrožených Hamrů B.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
František Smolík: Celý zápas jsme měli převahu. Dost jsme se trápili v koncovce. Dokonce jsme nedali ani penaltu.Naštěstí jsme před koncem jednu šanci proměnili a vrátili jsme Pohledci těsnou prohru z podzimu.

TJ Pohledec
Michal Laštovica:



Počet diváků: 60. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - KOCOUR Erik, POKORNÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.