Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek potvrdil roli favorita a jasně vyhrál v Bohdalově B


Branky


0

Strážek vyhrál v Bohdalově B a dále živí postupové naděje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážek se v prvním poločase třikrát prosadil

Hosté kontrolovali průběh druhé půle



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: První příležitost ke skórování měli domácí, ale chybu hostujícího brankáře nedokázal Filip Boháček gólově zakončit. Strážek byl po celý zápas fotbalovější a o výsledku rozhodl již v prvním poločase, když stoprocentně využil chyb bohdalovské obrany. Ve druhé půli došlo ke kuriózní situaci, kdy střídající Jarda Neuman během dvanácti minut pobytu na hřišti obdržel dvě žluté karty a šel do sprch. Bohdalovští svým výkonem nepřekvapili, pozitivum je pouze dobrý výkon obou mladíků šestnáctiletého Fiipa Boháčka a sedmnáctiletého Davida Skály. Výsledek je spravedlivým obrazem dění na bohdalovském hřišti.

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Dobře jsme vstoupil do utkání a velmi brzy dali gól, který nám přidal určitý klid a sebejistotu na kopačky. Tím pádem jsme dokázali s menšími přestávkami hru kontrolovat a přidat i další branky do konce zápasu. Výhra je zasloužená.



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - R. Pejchal [-] , B. Křesťan [-] , V. Novák [-] , D. Skála [-] - L. Novotný [-] , P. Neuman [-] (61. J. Neuman [-] ) - L. Šerejch [-] (70. M. Řepa [-] ) - F. Boháček [-] , P. Fabík [-] (77. J. Šustr [-] ) , V. Pokorný [-]

TJ Strážek
D. Lukášek [-] - S. Lahodný [-] , J. Chocholáč [-] (66. F. Lahodný [-] ) , J. Cimbálník [-] , M. Svoboda [-] , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , T. Christian [-] , L. Šebek [-] , F. Šmerda [-] (57. T. Šikula [-] ) , P. Šustal [-]

ŽK: 23. P. Neuman , 48. V. Novák , 71. J. Neuman - 28. F. Šmerda , 68. L. Šebek . ČK: 73. J. Neuman .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: MYŠKA Roman - HLADÍK Jiří, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.