Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek jasně přehrál Březí


Branky


0

Strážek po povinném vítězství drží druhou příčku tabulky a tím i šanci postupu do okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se dočkali jedné branky

Ve dvacátém kole III. třídy se utkaly týmy Strážku, který je na druhém místě tabulky a Březí, které se nachází ve druhé polovině tabulky. Do zápasu vstoupili lépe domácí hráči. Už v 7. minutě po nádherné akci Tomáše Christiana, který obešel dva hostující hráče se trefil domácí útočník Šebek 1:0 . O chvíli později měl velkou šanci kapitán domácích Miloš Svoboda, bohužel pro fanoušky trefil jen břevno branky. Ve 23. minutě se hosté dostali do slibné šance, po hezkém pasu za obranu domácích si zaběhl Michal Sysel, jenže svoji šanci nevyužil a domácí brankář Lukášek ho vychytal. Zbytek poločasu už moc fotbalové krásy nenabídl a do kabin se tak šlo za stavu 1:0 

Strážek dominoval ve druhém poločase

Po deseti minutách hry druhé půle našel krásnou průnikovou přihrávkou Polák kapitána Svobodu a ten s následnou střelou zvýšil na 2:0.O snížení se hosté postarali v 75. minutě, když Sysel pěknou střelou propálil domácího brankáře 2:1. Drama se ale nekonalo, už o dvě minuti později domácí zahrávali přímý kop, míč si vzal Tomáš Polák a svoji levačka se nádherně trefil 3:1. Další uklidnění pro domácí tým přinesl Martin Christian, který v 80. minutě zvyšoval na konečných 4:1. Zbytek zápasu se spíše už jen dohrával v klidném tempu. Příští kolo zajíždí Strážek do Bohdalova, kde se utká s místní rezervou. Březí čeká další výjezd na hřiště soupeře, když zavítá do Rožné. 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Máme důležité tři body. Herně je stále na jaře co zlepšovat, ale klíčový hráči se pomaličku znovu dostávají do své podzimní formy.

TJ Březí-Březské
Martin Běloch: Domácí vyhráli zaslouženě, hlavně výkonem v druhém poločase.



Sestavy


TJ Strážek
D. Lukášek [-] - J. Cimbálník [-] (72. J. Valík [-] ) , M. Svoboda [-] (60. M. Christian [-] ) , F. Lahodný [-] (46. Z. Jaroš [-] ) , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] (78. P. Kupský [-] ) , T. Christian [-] , L. Šebek [-] , F. Šmerda [-] , P. Šustal [-] , J. Melichar [-]

TJ Březí-Březské
J. Tunkr [-] - M. Běloch [-] , P. Šimek [-] (80. L. Staněk [-] ) , R. Šmarda [-] , M. Hála [-] - M. Sysel [-] , T. Habán [-] , A. Crha [-] , S. Tvarůžek [-] (79. J. Jobánek [-] ) - J. Jakeš [-] (88. P. Lysoněk [-] ) , V. Klíma [-] (14. D. Dostál [-] )

ŽK: 74. F. Šmerda - 52. T. Habán .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - HANÁK Josef (N), SVOBODA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.