2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Radostína rozhodlo ve druhém poločase


Branky


0

Věchnov hrající na jaře ve výborné formě, nečekaně klopýtl v Radostíně, kde prohrál o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Na pěkný terén v Radostíně přijel favorit z Věchnova v čele s kanonýrem Ostrýžem. 

Od prvních minut, ale radostínští zcela zmuchlali papírové předpoklady a drželi balon na svých nohou...do velké šance se po centru Gregara dostal Toman, ale v zachování svého i brankářova zdraví, v posledním kroku přibrzdil a na balón nedosáhl. Další velkou šanci měli znovu domácí, Toman pustil balon mezi nohama čímž spletl všechny obránce okolo a mladíček Císař se hnal jeden na jednoho. Hodil si balon na pravačku, ale trefil střed branky. Za stavu 0:0 bez velkého vzrušení šli oba týmy do kabin.

Domácí dvakrát skórovali ve druhém dějství

Do druhého poločasu vstoupili radostínští zcela stejně. Po faulu na Tomana si míč postavil Oulehla a milimetrovou přízemní střelu obstřelil zeď a dostal balon za brankářova záda. V dalších minutách Radostín zcela kontroloval hru, ale hráči Věchnova přitvrdili a začli dohrávat souboje, čímž se dostávali do hry. Po průniku z půlky hřiště se blýskl Jan Pokorný, který po svém průniku poslal nebezpečnou střelu okolo tyčky Homolovy branky. Ukázal se i jinak výborně střežený Ostrýž, po rohovém kopu hlavičkoval, ale branku netrefil. A tak v 83. minutě, nakopnutý balon Kozla dohnal Gregar a z 25 metrů vypustil pumelici, která vyhnala všechny pavouky z levé šibenice věchnovské branky a utnuly všechny věchnovské naděje. Zbytek utkání se už pouze dohrával.

 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Dnes jsme výborně takticky zvládli toto utkání s papírově silnějším týmem. Byli jsme lepší ve všech ukazatelech hry. Musím pochválit tým za defenzivní práci, dvě utkání po sobě jsme nedostali branku.

TJ Věchnov
František Smolík: K zápasu jsme odjeli jako již tradičně ve velmi okleštěné sestavě. Zápas byl vyrovnaný a slušela by mu spíš remíza. Rozhodla standartka, která prošla zdí a našeho brankáře také překvapila. Druhý gól dali domácí po naší hře vabank kdy jsme se snažili vyrovnat. Dneska jsme neměli svůj den. Ukončili jsme naši sérii vítězství.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - A. Kališ [-] , M. Šimek [-] , T. Litochleb [-] , T. Kadlec [-] - L. Oulehla [-] , D. Večeřa [-] , J. Novotný [-] , M. Gregar [-] - D. Toman [-] , P. Císař [-] (57. M. Srnský [-] ) -

TJ Věchnov
F. Uhlíř [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , D. Uhlíř [-] , T. Bukáček [-] (70. J. Pokorný [-] ) , V. Martinek [-] , R. Pivko [-] (49. J. Šípek [-] ) , J. Jedlička [-] , L. Novák [-] , J. Pokorný [-]

ŽK: 32. D. Večeřa - 66. V. Kroupa , 84. J. Jedlička , 87. O. Ostrýž .
Hráči zápasu: D. Večeřa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - OULEHLA Lukáš (N), JUDA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.