Šlágr kola rozhodla Dolní Rožínka v prvním poločase Janem Čermákem


2

Výborná návštěva viděla ve Strážku těsnou prohru domácích fotbalistů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Čermák vstřelil čtyři branky

Do Strážku dorazila Dolní Rožínka. Jednalo se o šlágr kola, druhý tým totiž narazil na ten první. V lepší situaci byli hosté, kteří si hýčkali jednobodový náskok, plus dohrávku k dobru. Na podzim se mezi oběma celky odehrálo vynikají utkání a zápas tehdy skončil remízou 2:2 . Dnešních sto padesát diváků se proto těšilo znovu na nádhernou fotbalovou podívanou.

 

První poločas patřil jednoznačně hráčům z Rožínky. Domácí Strážek s pěti dorostenci v základu působil místy laxně a bez zápalu a spíše vyčkávali co předvede vedoucím tým soutěže. Logickým vyústěním tak bylo, že hosté už ve 20 minutě vedli 0:2, když se dvakrát trefil Čermák. Domácí zpět do zápasu dostal ve 32. minutě Šmerda, který po důrazu ve velkým vápně snížil na 1:2. Jenže o další tři minuty hosté znovu udeřili a zvýšili svoje vedení znovu na rozdíl dvou branek 1:3. V 42.minutě přidal svůj čtvrtý gól v zápase kanonýr Rožínky Čermák a jen tím potvrdil, že to byl právě jeho poločas. Do kabiny se tak šlo za stavu 1:4 a diváci měli o vítězi téměř rozhodnuto.

Domácí vstřelili dvě branky, ale vyrovnat již nestihli

Domácí Strážek ve druhem poločase zápas nezabalil a od začátku byl aktivnějším týmem. Díky tomu snížení přišlo téměř hned. V 47. minutě zahrával Melichar přímý kop a krásnou střelou snížil na 2:4. Strážek i nadále pokračoval v lepším pohybu než-li v první půlce. Kontaktní gól přišel už ve 63. minutě, když po hezké akci si za obranu zaběhl Christian Martin a krásným lobem přehodil brankáře Horáka a snížil tak už na rozdíl jen jedné branky 3:4. Hosté se v tu chvíli strachovali o výsledek. Strážek po mnoha změn v sestavě působil živějším dojmem, zatímco Rožínka vypadala na to že jí dochází fyzické síly.  Ve zbytku zápasu si hosté i přes snahu domácího celku vedení udrželi. Po výhře 3:4 si tak Rožínka připisuje důležité body do tabulky a upevnila si tak vedoucí pozici v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Byl to zápas dvou poločasu. První poločas se nám vůbec nevydařil, tolik volného prostoru co jsme nechali útočníkovi Čermákovi je až trestuhodné. V tak velkém zápase se takových chyb v obraně nemůžeme dovolit. Za průběh obou poločasu by zápasu slušela spíše remíza, ale vyhrála Rožínka, byla více efektivnější, dostala se tak v tabulce do trháku a udělala tak velký krok k postupu do okresního přeboru.

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl:



Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - PIŠÍN Petr (N), LUKŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 4. 2017 18:18
Petře, opravili jsme chybu. Díky za echo! :)
24. 4. 2017 06:18
dobrý den prosím Vás co to tu píšete Stražek - Dolní Rožínka
Výborná návštěva viděla v Rožné těsnou prohru domácích fotbalistů.Tak o čem teda píšete