Ujčov rozhodl v Radostíně ve druhém poločase


Branky


20. R. Kovář - 13. P. Mitáš , 60. J. Hanák , 62. J. Hanák , 72. P. Ryba
0

Ujčov pokračuje ve vítězném jarním tažení, když tentokrát vyhrál v Radostíně B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Na rozmáčeném terénu naběhli na trávník týmy sousedící v tabulce. Hrálo se tedy o 6 vele důležitý bodů. Hlavně pro domácí, kteří mají šňůru proher bylo důležité předvést dobrou hru a hlavně urvat 3 body. Tomu odpovídal i nástup do zápasu a předváděná hra. Domácí byly častěji na balónu a diktovali tempo hry, ovšem hosté velmi nebezpečně hrozili z brejků. Jeden z takových skončil faulem před vápnem. Hostující hráč z přímého kopu poslal razantní střelu okolo zdi, která ještě před Homolou nepříjemně skočila a proto dokázal balón jenom vyrazit před sebe a pro Mitáše už to byla lehká úloha. Radostínští se ovšem nenechal srazit na kolena a dál pokračovali ve své hře. Po 7 minutách narýsoval nádhernou kolmici za obranu Hrbek,Kovář byl dostatečně rychlý a nádherným lobem srovnal skóre.

Domácí od té doby převzali zcela otěže zápasu, ovšem nedokázali slibné šance dostat za brankářovy záda. Hosté zahrozili opět jak přes kopírák ze standardní situace, ale tentokrát si Homola poradil i s dorážkou. Po chvíli hráči Ujčova ubránili standardní situaci a jejich útočník se hnal sám na domácí branku, kterou ovšem o míle daleko netrefil. Do hry po té vstoupil rozhodčí, který neodpískal jasnou penaltu na Večeřu Daniela. Ten si zkušeně ve vápně pokryl balón, ovšem lehl na něj bek povalil ho a ještě k tomu ho nakopl do hlavy, ale píšťalka zůstala tichá. I proto šli oba týmy do kabin za stavu 1:1.

Ujčov ve druhé půli třikrát skóroval

Do druhého poločasu vlétli suprově domácí, ale skákající balón tváří tvář na velkém vápně nedokázal Kozel umístit do branky. Jeho střela ve velké šanci vypadala spíš jako ragbyový nákop. Domácí se čím dál tím více tlačili dopředu, což vytvářelo tlak na jejich obranu, která nesměla chybovat. Ovšem to se nepovedlo, v 60.minutě odkop od brány hostů, balón propadl až k útočníkovi Hanákovi, který tváří tvář Homolovi nezaváhal. Obdobná situace nastala i o dvě minuty později, tentokrát si Homola na balón šáhnul, ale i přesto ho nedokázal vytěsnit, během dvou minut byl tedy stav 3:1. Po této situaci znovu zúřadoval pan rozhodčí, zcela jasný a evidentní faul ve vápně na domácího Kováře opět neodpískal a zdůvodnil to slovy, že hráč hostů fauloval neúmyslně. Po této situaci hosté vstřelili ještě jednu branku, která zápas zcela zlomila a ten se už již dohrával.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Dnes jsme byli zcela jistě lepším týmem co se týče kombinační hry, nikoliv však produktivní. Vytvořili jsme chyby, které soupeř nemilosrdně potrestal.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Zvládli jsme další těžké utkání a jsme rádi za vítězství,které je pro nás velmi cenné..přeci jen z Radostína Ujčov nikdy moc bodů nevozil. V první půli nás domácí často zatlačili a měli více ze hry,odpovídali jsme pouze brejky a důležité bylo,že jsme udrželi nerozhodný výsledek.Naší trpělivostí a kvalitou jsme se naplno prosadili až v půli druhé,kdy soupeřova obrana kupila chyby a my je trestali.Kluci zaslouží pochvalu za předvedený týmový výkon.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - TOMAN David (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.