Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody viděla Rožná


0

Celkem devět branek padlo v Rožné, kde se představilo Béčko Radostína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná vstřelila v první půli pět branek

Do zápasu nastoupili hráči Rožné více než dobře, protože se dostali do vedení už v 10. minutě. Jiří Kroupa našel přihrávkou do uličky rozběhnutého Marka Navrátila. Ten z první dával pod sebe do velkého vápna. Tam stál Jiří Vyžrálek, který zakončoval a dostal domácí do vedení 1:0. Za pouhé dvě minuty se už skóre měnilo znova. Jan Hanus ze středu hřiště napřáhl ke střele. Střela mu nesedla, ale míč putoval vápnem, kde si ho našel Marek Navrátil a střelou k tyčce zvýšil na 2:0. Za další dvě minuty přidali domácí další branku. Jan Hanus vyslal do brejku Jiřího Vyžrálka, který prostřelil gólmana a zvýšil na 3:0. Domácí byli nabuzeni a tlačili na pilu dál. V 18. minutě přihrával ze strany Jiří Vyžrálek do vápna, kde si nabíhal Jiří Kroupa. Ten skluzem před gólmanem zvýšil na 4:0. Obrana hostí byla rozhozena a domácí hráči přes ni valili útok za útokem. Ve 25. minutě vyslal pěkný míč Pavel Kunc na rozběhlého Marka Navrátila. Ten přihrával míč do vápna, který doputoval až k Petru Navrátilovi a ten zvýšil na 5:0. Hosté v první půli také překonali gólmana Jindru Berana. Petr Gregar zahrával standartní situaci z poza vápna a míč krásně trefil do pravého rohu branky. Do kabin se šlo za stavu 5:1 pro domácí.

Radostín snížil stav utkání

Druhý poločas už nebyl klasicky tak pěkný jako první, ale šance byly na obouch stranách. Domácí už nehráli svoji hru a do hry se dostávali i hosté, kteří měli také dost šancí. Rožná měla pár náznaku brejků, ale většinu jich zneškodnil včasným výběhem gólman hostí Daniel Homola. I hosté měli pár brejků a hodně jich zneškodnil Jindra Beran. První branka druhé půle padla až 10 minut před koncem. Hráč Rožné napřáhl ke střele, kterou Daniel Homola vyrazil, ale bohužel pro hosty na kopačku Miloše Pátka. Miloš už potom neměl problém zvýšit skóre na 6:1. Hosté se snažili o snížení skóre a povedlo se jim to s pomocí do mácího obránce Pavla Kunce, který si dal nešťastný, ale zato pěkný vlastní gól. Míč šel ze strany do středu hřiště a Pavel Kunc ho chtěl odkopnout. Bohužel pro něj se mu míč nejspíše svezl z kopačky a zapadl o břevno za záda Jindry Berana. 2 minuty před koncem se hostům podařilo snížit na konečných 6:3 zásluhou úspěšného brejku Pavla Císaře, který prostřelil Jindru.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: První půle z naší strany byla výtečná. Akce, které jsme předváděli byly krásné a diváky musela hra bavit. Druhý poločas už z naší strany nebyl vůbec pěkný, z čehož se už pomalu stává tradice. Naštěstí jsme si udělali pohodlný náskok už v první půli a ve druhé jsme to dohráli do vítězného konce.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Do 25. minuty to bylo o pět branek a bylo rozhodnuto.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] , K. Beran [-] , T. Klusák [-] - J. Kroupa [-] , P. Navrátil [-] (66. M. Pátek [-] ) , J. Hanus [-] (46. M. Beno [-] ) , M. Navrátil [-] , A. Korbička [-] - J. Vyžrálek [-] , F. Humpolík [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - A. Kališ [-] , T. Litochleb [-] , T. Kadlec [-] - M. Gregar [-] , P. Gregar [-] (46. M. Srnský [-] ) , D. Večeřa [-] (46. P. Císař [-] ) , R. Večeřa [-] , D. Hrbek [-] - Z. Gregar [-] - J. Koudela [-]

ŽK: 35. P. Gregar , 38. Z. Gregar .
Hráči zápasu: T. Klusák , M. Navrátil - A. Kališ .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - KROUPA Ondřej (N), JANEČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.