1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Křižanova si připsalo důležité tři body


Branky


0

Béčko Křižanova porazilo těsně Rožnou a oživilo tak šanci na záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Za příjemného jarního počasí a před- na poslední tým tabulky - početnou diváckou kulisou se potkali dva tradiční soupeři. Hosté nastoupili se sebevědomím tabulkově výše postaveného mužstva a snažili se od začátku udávat tempo hry. Svoji aktivitu přetavili v několik rohových kopů, z nichž ale nebezpeční po celý zápas nebyli a několik nebezpečných střel zpoza vápna. Asi nejblíže vstřelenému gólu byl hostující J. Hanus, jeho gólovou střelu ale výborným zákrokem zlikvidoval domácí kapitán J. Stupka.

Poté se začali osmělovat domácí a vytvořili si tři po gólu volající situace. Nejprve po rohovém kopu orazítkovat svoji hlavičkou T. Horníček břevno, poté tváři v tvář brankáři neuspěl D. Fendrych a po výborném centru T. Krále neuspěl svoji hlavou ani M. Částek.

 

Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.      

Martin Burian rozhodl v samém závěru

Po změně stran „zůstali domácí v šatně“. Hosté byli všude dřív, zejména pak v záložní řadě. Svoji aktivitu ale dotáhli většinou pouze k velkému vápnu a tam vyhrávali osobní souboje domácí obránci v čele s T. Horníčkem. Celkově byla hra dost rozháraná a svoje posty si drželi snad jen brankáři. Do zajímavé šance se dostal T. Král, ale centr D. Fendrycha v gól nepřetavil. Centrující hráč se postavil i k přímému kopu z 20 metrů. Jeho střela přes zeď byla sice přesná, ale málo důrazná. S blížícím se koncem zápasu začala stoupat na hřišti nervozita a přibývat žluté karty. Vítězný gól nakonec vstřelili domácí. Na svůj tradiční výlet se vydal stoper M. Burian. Řekl si pohybem i slovem o přihrávku, míč mu uličkou výborně předložil M. Těšík a domácí stoper svůj „nájezd“ na brankáře hostí mazácky proměnil. Hosté se pokusili v závěru o tlak, ale žádnou vyloženou příležitost si už vypracovat nedokázali. A když na konci zápasu poslal svůj přímý kop hostující hráč pánu bohu do oken, mohli se domácí takřka po půl roce radovat z vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Dnes to bylo vyrovnané utkání a i když hosté možná byli o něco fotbalovější, více brankových příležitostí jsme si vypracovali my. Základem naší nejtěsnější možné výhry je ale z mého pohledu celkově dobrý výkon obrany v čele s brankářem J. Stupkou. Také bych řekl, že jsme chtěli o něco více vyhrát. Hosté nastoupili do zápasu s tím, že je jen otázkou času, kdy se jim podaří dát gól. Jsem rád, že se jim to nakonec nepovedlo ani jednou. Chtěl bych poděkovat klukům z Áčka i dorostencům, bez nichž bychom dnes - bohužel - jedenáct hráčů dohromady nedali. Hrálo se nám dnes dobře i díky hezkému počasí a početné divácké kulise.

SK Rožná
Marek Navrátil: První půli jsme byli mírně lepším týmem, ale soupeř si ke konci první půle vypracoval dvě dvě šance. Jedna z nich skončila na břevně. Druhou půli už hra nebyla moc pěkná a šance si vypracovával jen soupeř. Jednu z nich proměnil a vyhrál 1:0.



Sestavy


SK FC Křižanov B
J. Stupka [-] - T. Horníček [-] , P. Štěpánek [-] (80. M. Procházka [-] ) , M. Burian [-] , J. Mužátko [-] - M. Sklenář [-] (59. M. Těšík [-] ) , P. Kaštan [-] , P. Hladík [-] , D. Fendrych [-] - M. Král [-] , M. Částek [-] -

SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] , K. Beran [-] , T. Klusák [-] - J. Kroupa [-] , P. Navrátil [-] (78. P. Sýkora [-] ) , J. Hanus [-] (65. D. Krajčo [-] ) , M. Navrátil [-] , A. Korbička [-] - J. Vyžrálek [-] , F. Humpolík [-]

ŽK: 50. P. Kaštan , 68. J. Mužátko , 71. T. Horníček , 88. M. Burian - 55. T. Klusák , 65. P. Kunc , 71. D. Krajčo , 77. J. Kroupa .
Hráči zápasu: M. Burian - P. Kunc .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MYŠKA Roman - TRNKA Filip (N), INVALD David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.