1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí vyloupilo Radostín B


Branky


12. P. Gregar - 38. J. Jakeš , 40. M. Sysel , 43. D. Dostál , 72. T. Habán
0

Konec prvního poločasu, kdy Březí třikrát skórovalo rozhodlo o tom, že Březí veze z Radostína tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smrtelná pětiminutovka Březí

Na těžkém terénu se hrál těžký a tuhý boj a nikdo nemohl očekávat krásný fotbal. Předtuchy se potvrzovaly hned od prvních minut, ve kterých byli silově lepší domácí. Vyhrávali osobní souboje, sbírali odražené balóny a jednoznačně ovládli střed hřiště. Přidali přesné pasy a díky tomu si vytvářeli vyložené šance, které ovšem trestuhodně zahazovali.

 

Až ve 12. minutě zafungovala bratrská spolupráce. Zdeněk Gregar sklepl hrudí na vápně Petrovi, který již měl lehký úkol uklidit balon do sítě - 1:0.

 

Další velkou šanci nezakončil Kovář a Večeřa Daniel trefil tyč. Ta jakoby zlomila průběh zápasu a hosté vyrovnali hru a začali si taktéž vytvářet optický tlak.

 

Ten vyvrcholil nádhernou individuálni akcí hrace Jana Jakeše, který umyl ve vápně domácí beky a nekompromisně zavěsil - 1:1.

 

Domácí se uz viděli asi v kabině, přestali hrát a přišel druhý úder. Z poza vápna vystřelil hráč hostí Michal Sysel, jeho střelu tečovali domácí beci dvakrát tak šikovně, že balon zapadl za tyčku - 1:2.

 

To ovšem nebylo vše. Po neúplně jasném faulu zahrávali hosté přímý kop. Tvrdá rána zřejmě letěla mimo branku, ale teč hráče ve zdi zcela změnila trajektorii míče a ten za překvapení i zahrávajícího hráče skončil v brance - 1:3. Tvrdá pětiminutovka zcela zdeptala domácí tým. 

Březí potvrdilo brankou tři body

O přestávce se domácí dali do kupy, a vlétli na hosty ve velkém stylu. Ti pouze odkopávali balóny, a tlak domácich byl pouze po vápno.

 

Vyjímkou byla mega šance Gregara Zdeňka, který se po nádherné nahrávce ocitl sám tváří v tvář brankářovi Gruberovi a se šancí naložil tak, že doteď nikdo nechápe, jak se mu to podařilo neproměnit.

 

Tlak domácích ovšem stále sílil, ale jak to bývá, hosté se dostali do brejku, ze kterého vybojivali roh. Centr, umístěná hlavička Tomáše Habána a bylo po všech nadějích - 1:4.

 

Do konce zápasu ještě hosté neproměnili brejky do totálně otevřené obrany domácích, ale i přesto si odvážejí vydřené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Zápas rozhodl konec prvního poločasu, kdy se hostům podařilo vstřelit tři branky.

TJ Březí-Březské
Martin Běloch: Do dnešního zápasu jsme nastupovali jako tým, který nebyl favorizovaný. Po prvním gólu, co jsme dostali si všichni mysleli, že je hotovo a bude to pouze o kolik. Naopak nás to vyburcovalo k lepšímu výkonu a během deseti minut jsme zápas dostali do svých rukou. Naši útočnici odehráli skvělý zápas stejně jako obrana pracovala po obdrženém gólu na 100 % a vyvrátila tak mylné posouzení experta kola.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - A. Kališ [-] , R. Fňukal [-] , T. Litochleb [-] , R. Kovář [-] , T. Kadlec [-] - P. Gregar [-] , L. Dvořák [-] , R. Večeřa [-] - Z. Gregar [-] - D. Večeřa [-] (68. O. Bradáč [-] )

TJ Březí-Březské
J. Gruber [-] - M. Hála [-] , P. Šimek [-] (84. P. Lysoněk [-] ) , M. Běloch [-] , R. Šmarda [-] - M. Sysel [-] , T. Habán [-] , A. Crha [-] (76. P. Jobánek [-] ) - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-] , V. Klíma [-]

Hráči zápasu: R. Kovář , R. Fňukal - J. Jakeš , D. Dostál , P. Šimek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - STANĚK Tomáš (N), KOZEL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.