V. Hulák 12. (p.)
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov obral o body favorizovaný Strážek


Branky


12. V. Hulák (p.) - 82. F. Lahodný
0

Věchnov, který minulý týden odevzdal doma všechny tři body poslední Radešínce, se tentokrát vytáhl na druhý Strážek a připsal si cennou remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení z penalty

Po totálním střeleckém a výkonovém výbuchu z minulého týdne přijel do Věchnova velmi silný soupeř ze Strážku. Za domácí po hodně dlouhé době nastoupil Martin Kolbábek a kvůli marodce musel od rodinných povinnosti odskočit Jirka Bílek a pomoci Věchnovským proti silnému soupeři, který se netají postupovými ambicemi.   Fotbal byl od prvních minut vyrovnaný a pro cca 120 lidí i docela zajímavý. První šance vznikla souhře Kolbábek, Ostrýž a zakončující Martínek jenže hostující brankář byl proti. Ve 20. minutě unikající Ondra Ostrýž dostal ve vápně naloženo a Víťa Hulák penaltu proměnil. První velkou šanci si hosté vytvořili po chybě domácího brankáře Starého, který podběhl centrovaný míč a situací překvapený útočník Strážku se šancí naložil prachbídně. Druhou šanci na vyrovnání měl strážkovský Šebek jenže orazítkoval pouze tyč. Ve 38. minutě se opět zaskvěl skvělým zákrokem hostující brankář Lukášek kdy vyrazil střelu Huláka. 

Strážek vyrovnal na konci zápasu

Po změně stran se Strážek pustil do tlaku jenže narážel na konsolidovanou obranu Věchnova a ta hostující snajpery pouštěla jen k pár střelám z dálky. Domácí ohrozili bránu Strážku jen sporadicky a většinou po standartních situacích. Vyrovnání se strážkovští dočkali v 80. minutě, kdy si na rohový kop naběhl František Lahodný a srovnal na 1:1. Zápas už do konce nic zajímavého nepřinesl a tak si myslím, že zaslouženě rozdělili soupeři po bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
František Smolík: Spravedlivá remíza. Sice hosté vyrovnali až v 80 minutě, ale ve druhém poločase si bod zasloužili. Od našich kluků odbojovaný zápas.

TJ Strážek
Cimbálník Josef: Věděli jsme, že nás ve Věchnově nečeká lehký zápas, což se také potvrdilo. Domácí šli brzo do vedení a to jim pomohlo, celou druhou půlku pak už jen bránili svoje vedení. Kluci bojovali, celý druhý poločas Věchnov jasně přehrávali ale na víc jak bod to dneska nestačilo bohužel.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Pokorný [-] , J. Jedlička [-] - V. Martinek [-] , D. Uhlíř [-] , P. Kučera [-] (78. T. Bukáček [-] ) , P. Malý [-] (89. J. Pokorný [-] ) - O. Ostrýž [-] - M. Kolbábek [-] , J. Bílek [-] , V. Hulák [-]

TJ Strážek
D. Lukášek [-] - J. Cimbálník [-] (46. Z. Jaroš [-] ) , M. Svoboda [-] (56. M. Christian [-] ) , S. Lahodný [-] (46. J. Patloka [-] ) , T. Polák [-] , T. Christian [-] , L. Šebek [-] , J. Chocholáč [-] (64. J. Melichar [-] ) , F. Šmerda [-] , P. Šustal [-] , J. Valík [-] (46. F. Lahodný [-] )

ŽK: 76. O. Ostrýž , 80. V. Hulák , 87. M. Kolbábek , 90. D. Starý - 31. F. Šmerda , 33. L. Šebek , 84. F. Lahodný .
Hráči zápasu: V. Hulák - F. Lahodný .
Místo: Věchnov. Počet diváků: 84. Rozhodčí: BULA Nikola - JELÍNEK Tomáš (N), CHRISTIÁN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.