Dolní Rožínka nedala rezervě Radostína šanci


0

Dolprvní místo v tabulce.ní Rožínka potvrdila vysokou výhrou 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nasázeli radostínským čtyři branky

Zápas mezi celky Dolní Rožínka a Radostín B měla Dolní Rožínka od začátku pod kontrolou a první branka padla už v 8.minutě po krásné střele Marka Lukše.Další branku přidali domácí ve 26.minutě po přímém kopu domácího kapitána Pavla Vondrušky,když jeho střela k překvapení všech zapadla až do brány.Ve 30.minutě byl však vyloučen domácí hráč Lukáš Hofman a nastala trochu komplikace pro domácí,ale ve 33.minutě to bylo už o 3 branky,když dlouhý Fendrychův aut brankář hostů vyrazil pouze k Pavlu Bartoňkovi,pro kterého už nebyl problém zakončit.Do poločasu stihli domácí ještě jednu branku a to v 41.minutě,když se z přímého kopu na  hranici vápna trefil přesně k tyči opět Marek Lukš.Do kabin se šlo tak za rozhodnutého stavu.

Pavel Bartoněk si připsal hatrick

Ve 2.poločase v 55.minutě se po krásné fotbalové akci na jeden dotek podruhé v zápase trefil Pavel Bartoněk.V 68.minutě se prosadili také hosté,když Roman Kovář přetlačil v souboji domácího stopera Marka Lukše a překonal Horáka.Poslední branku zápasu vstřelil v 74.minutě opět Pavel Bartoněk,když dorážel do prázdné branky.Za zmínku ještě stojí červená karta hostujícího hráče Milana Šimka,který po dvou žlutých kartách doplnil na listině červených karet Lukáše Hofmana.Pro Dolní Rožínku to bylo další cenné vítězství před slušnou návštěvou 100 diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Dnešní utkání jsme měli od začátku pod kontrolou a brzy jsme vedli 2:0.Naši převahu nezměnilo ani vyloučení našeho hráče v 1.poločase.Druhá půle se již jen dohrávala i přesto jsme předvedli několik pohledných akcí,které jsme zakončili brankami.Škoda několik zbytečných tvrdých zákroků hostí za rozhodnuté stavu.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Domácí měli zápas po celou dobu ve své režii, od začátku dokázali proměňovat brankové příležitosti. Hosté se po celý zápas trápili a proto značně domácím ulehčili konečný výsledek.



Místo: Dolní Rožínka. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - KUCHAŘ Daniel (N), LUKŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.