1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí bralo doma proti deseti jen bod


Branky


0

Březí bylo doma  favoritem, ale rezervu Křižanova doma neporazilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým šel do zápasu jako favorit

Hosté začali zápas v devíti hráčích v poli a na hřišti to bylo znát. I přes několik šancí domácích hráčů se síť za hostujícím brankářem nezavlnila. Hostující tým postupně doplňoval své opory a vyrovnal tak počet hráčů na hřišti. V 36. minutě vyslal domácí útočník David Dostál nabíhajícího Jakeš, který si pohrál s obranou hostí a hostující brankář v poslední chvíli zatáhl ruční brzdu a po vyloženém faulu musel trávník opustit. Domácí stále hrozili z vyložených situací, ale diváci do poločasové přestávky gól neviděli. 

Druhý poločas začal opět v domácí režii

Domácí tým si opět vytvořil gólové šance, ze kterých gól nepadl. V 61. minutě domácí Jakeš začaroval hostující obranu a až stoper hostí zastavil šanci domácích za cenu faulu a hlavní rozhodčí nekompromisně nařídil pokutový kop. Toho se zhostil David Dostal, který poslal míč do vystiženého směru brankářem, ale míč před brankovou čarou neudržel. Domácí tým se ujal vedení. Následně se hra postupně přelívala ze strany na stranu a zlom přišel v 86. minutě, kdy domácí obrana bez chybějícího stopera Bělocha zaváhala a inkasovala branku z přímého kopu hostů. Zápas tak skončil nerozhodným výsledkem a body se rozdělili na obě strany. 

Příští kolo zajíždí Březí na hřiště rezervy Radostína. Béčko Křižanova se bude chtít dostat z posledního místa v tabulce, když bude chtít porazit Rožnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Martin Běloch: Do dnešního zápasu jsme nastupovali jako favoriti a chtěli jsme to potvrdit. Od začátku kluci makali na 100 % a hra byla vyloženě naše. Jelikož se nám nepodařilo dát z vyložených šancí gól, přišel následně trest před koncem utkání a remíza 1:1 nebyla nám zasloužena.

SK FC Křižanov B
Petr Hladík: V první půli měli častěji míč na kopačkách domácí, kteří byli po celý zápas pohyblivější. Vyloženou šanci si vytvořili jednu, kdy domácímu hráči zabránil M.Homola faulem ve vstřelení branky a my jsme od té doby hráli v deseti. Ve druhé půli nám rychle docházeli síly, nestíhali jsme se vracet ale statečným výkonem obránců, spolehlivým výkonem druhého brankáře J.Stupky a hlavně špatným řešením přečíslení a brejkových situací od domácích hráčů jsme drželi nerozhodný bezbrankový výsledek. Domácí dali gól až díky penaltě, která snad ani neměla být. Naštěstí se nám podařilo v závěru vyrovnat ze standardní situace. Je to pro nás cenný bod, i když v naší situaci toho moc neřeší.



Sestavy


TJ Březí-Březské
J. Tunkr [-] - R. Šmarda [-] , M. Hála [-] , P. Šimek [-] , J. Gruber [-] - M. Sysel [-] , T. Habán [-] (89. P. Lysoněk [-] ) , A. Crha [-] (81. P. Jobánek [-] ) - D. Dostál [-] , J. Jakeš [-] , V. Klíma [-] (75. L. Staněk [-] )

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Klobása [-] , T. Horníček [-] , M. Burian [-] , J. Mužátko [-] - J. Stupka [-] , M. Vítek [-] , M. Sklenář [-] (79. M. Procházka [-] ) , D. Fendrych [-] - M. Král [-] , M. Částek [-] -

ŽK: 68. J. Gruber , 73. J. Jakeš - 49. J. Klobása , 57. M. Vítek , 59. M. Sklenář , 61. M. Burian . ČK: 36. M. Homola .
Hráči zápasu: J. Gruber , T. Habán , J. Jakeš - J. Stupka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.