Ujčov vyhrál a stoupá tabulkou vzhůru


Branky


19. P. Ryba , 31. P. Ryba , 33. J. Hanák (p.) , 83. J. Hanák - 47. Š. Král , 67. D. Kolouch
0

Ujčov povzbuzen výhrou v Hamrech B, přehrál tentokrát další rezervu Měřína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ujčov vstřelil tři branky

Diváci v nedělním slunečném odpoledni viděli vyrovnaný zápas, který nakonec vyhrál domácí Ujčov.

 

 První poločas zahájili oba týmy nepřesnou a kostrbatou hrou plnou nevynucených chyb. V kontextu tohoto byla akce z 19. minuty, kdy domácí obrana odvracela míč dlouhým odkopem, hostující stoper míč nezkrotil a důsledný Přemek Ryba míč získal a krásnou kličkou nedal brankáři hostí šanci - 1:0.

 

Ujčovu se poté přeci jen podařilo získat si převahu ve středu hřiště a díky tomu se dostával do zakončení. V 31. minutě z pravé strany odcentroval Jirka Hanák, ve vápně našel přesně nohu Přemka Ryby a ten volejem stvrdil domácí vedení - 2:0.

 

Než se hosté rozkoukali bylo to o tři branky. V 33. minutě se ze střelce Ryby stal nahrávač a Hanák skoroval střelou k tyči - 3:0.

 

 Ujčov měl režii hry ve svých rukou a kdyby Hanák ve 45. minutě proměnil samostatný ůnik, nebylo co řešit.

Béčko Měřína zdramatizovalo utkání

Do druhé půle jakoby nastoupili pouze hráči hostí. Ujčov totálně zaspal první dvacetiminutovku druhé půle a byl potrestán.

  

Nejprve hned v 47. minutě, po centru za obranu Měřín korigoval střelou k tyči na - 3:1, autorem gólu byl Štěpán Král. Domácí však stále tápali,chyběl jim důraz a rychlost. Hosté hráli přesněji a byli na koni.

 

V 67. minutě domácí obrana selhala znovu, kdy podcenila další nakopnutý míč a hosté Davidem Kolouchem prostrčili míč do sitě podél Bureše podruhé - 3:2.

 

Ujčov vystřídal, změnil rozestavení ve snaze vedení udržet - byli to však paradoxně hosté, kteří měli po rohu další velkou šanci. Výborný Franta Bureš už však další zápletku nedovolil.

 

Utkání se zlomilo až v 83. minutě, kdy výborně hrající Ryba vymotal obranu hostí a ta jej poslala k zemi ve vápně. Násladnou penaltu Hanák proměnil a bylo to - 4:2. Zbylé minuty už domácí zkušeně uhráli, hosté už na další zvrat neměli síly.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Limituje nás spousta absencí, v závěru už nám došly síly. První půle nám vyšla nadmíru dobře střelecky. Nechápu, kde jsme se zapomněli na začátku té druhé. Měřín jsme pustili do hry a zápas jsme zvládli i se štěstím. Pozitivní je, že zvládáme i zápasy ,kdy se nám nedaří a je nás málo.Tabulka je vyrovnaná a každý bod je cenný.

TJ Jiskra Měřín B
František Panáček:



Místo: Ujčov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - MAREŠ Jiří (N), LOUKOTA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.