Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek se proti Pohledci prostřílel na první místo tabulky


Branky


0

Strážek se po vysokém vítězství nad Pohledcem posunul před Dolní Rožínku do čela tabulky III. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Christian se dvakrát gólově prosadil

Úvod zápasu byl poměrně vyrovnaný a soupeři se postupně oťukávali. Strážek si se svoji trpělivou hrou dokázal dostávat do slibných brankových příležitostí, které však zůstávaly delší dobu nevyužity. I hosté si vytvořili jednu obrovskou šanci a to ve 25. minutě po rohu nebezpečně hlavičkoval Ondra Žák, v tuto chvíli domácí tým zachránil na brankové čáře Miroslav Svoboda a odkopl míč daleko do bezpečí.  Zlom zápasu přišel v 34 minutě, když hostující obránce Žák dostal červenou kartu. Strážek okamžitě trestal i díky velké chybě Pestra, který poslal nesmyslnou malou dom , na kterou si vyčíhal domácí útočník Christian a tváři tvář brankářovi Hájkovi nedal šanci 1:0. O chvíli později znovu využil nedůraz v obraně hostu Christian a přidal tak svůj druhý gól v zápase 2:0 . 

Strážek skóroval ještě dvakrát

Ve druhém poločase si hned na začátku vytvořil velkou šanci Šebek , ale sám na brankáře svoji situaci nezvládnul a skvěle chytající Hájek ho vychytal. O chvíli později se u hostu z nenápadné střely vyklubala velká šance, když Bártek z dálky trefil břevno domácí branky. Domácí si zápas v poklidu hlídali, nakonec se jim podařilo přidat ještě další dvě branky, když se nejprve prosadil v 65. minutě Šebek a po něm zvyšoval v 88. minutě na konečných 4:0 Patloka. Strážek se tak mohl začít radovat z domácí výhry. 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Přáli jsme si vstoupit do jarní části sezóny vítězně ,což se nám i povedlo , takže zavládla po zápase spokojenost. Musím také velmi pochválit hostujícího brankáře Milana Hájka , který svými zákroky několikrát podržel svůj tým.

TJ Pohledec
Michal Laštovica: Výsledek utkání hovoří jednoznačně a domácí vyhráli zaslouženě. Nicméně k tomu jsme jim dopomohli naprosto neskutečnými a stupidními chybami. Je pro mě nepochopitelné, že takové chyby vyrobí nejzkušenější hráči, kteří by měli být příkladem pro mladé.



Sestavy


TJ Strážek
D. Lukášek [-] - J. Cimbálník [-] (68. Z. Jaroš [-] ) , M. Svoboda [-] , F. Lahodný [-] (46. J. Patloka [-] ) , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , T. Christian [-] , L. Šebek [-] (82. J. Chocholáč [-] ) , F. Šmerda [-] , P. Šustal [-] , J. Valík [-] (46. S. Lahodný [-] )

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - Z. Pestr [-] , D. Bártek [-] (78. J. Švanda [-] ) , L. Novotný [-] (72. J. Rous [-] ) , L. Jambor [-] , M. Fajmon [-] (66. M. Pestr [-] ) , J. Martaus [-] (46. F. Karmazín [-] ) , O. Žák [-] , L. Pejchal [-] , J. Pustina [-] , M. Skalník [-]

ŽK: 51. P. Šustal - 34. D. Bártek , 78. J. Rous . ČK: 77. M. Svoboda - 34. O. Žák .
Hráči zápasu: T. Christian .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: TOMÁŠEK Petr - JUDA Jaroslav, ŽILKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.