Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí otočilo zápas v deseti v první minutě nastavení


Branky


17. M. Sysel , 51. P. Lunda , 73. D. Dostál , 90. D. Dostál - 25. J. Neuman , 35. V. Pokorný , 44. P. Fabík
0

O záchranu bojující Březí otočilo ve druhém poločase průběh zápasu s rezervou Bohdalova a připsalo si první tři jarní body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Béčko Bohdalova vedlo o dvě branky

Březí přivítalo v domácím zápase Bohdalov B a po dvou prohraných přípravných zápasech si chtělo zlepšit reputaci  a nastoupilo na hosty v plné síle až na brankáře, kterého nahradil  kvalitně chytající Jiří Gruber. Zápas začal dle představ Březí, kdy se po rychlém brejku dostal k míči Sysel a nedal brankáři šanci střelou k tyči z velkého vápna. Hosté se ve zbytku poločasu rozehráli a udeřili hned třemi góly po chybách obrany a rázem zápas otočili. 

David Dostál rozhodl v nastavení

Na druhý poločas nastoupilo Březí jako nový tým a hned v 51. minutě po dobře kopnutém rohu dostal míč na zadní tyč Lunda a ten se v koncovce nemýlil a vstřelil kontaktní branku. Domácí se po tomto gólu zvedli a dále přehrávali hostující tým. V 73. minutě nechytatelnou střelou před vápnem útočník domácích David Dostál překonal brankáře a změnil skóre na 3:3. Domácí tým vycítil šanci a snažil se více útočit a i přes dorážení hostů, kdy domácí zachránil brankář Gruber, kdy svůj tým podržel a řekl si tak o místo prvního brankáře. Zápas stále probíhal v režii domácích a i po neškodné nahrávce, kdy stoper domácích Běloch zaváhal v rozehrávce a po té se musel  přistoupit řešení , které vedlo ke druhé jeho žluté kartě v utkání. Sudí ho po zásluze vyloučil a domácí v 86. minutě dohrávali v 10 hráčích. I přes to se nevzdali a po rychlé rozehrávce Lunda přesnou přihrávkou našel kapitána domácích ve vápně hostů a ten byl faulován. Rozhodčí zákrok posoudil jako nepřiměřený a nařídil pokutový kop pro domácí. Katem pro hosty se stal domácí útočník David Dostál a i když mu brankář vystihl směr střely, tak překonal brankáře a rozhodl tak o tom, že všechny body zůstávají domácímu týmu…týmu Březí



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Petr Jobánek: Do prvního poločasu nastoupili hosté jako tabulkově silnější tým, ale Březí ukázalo svého bojovného ducha a společně se silnou základnou fanoušků, kteří je tlačili k lepším výkonům, ukázali kam body patří…

Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: Dnes jsme předvedli ukázkový případ, jak ztratit vyhraný zápas. Domácí sice šli do vedení, ale my jsme dokázali zápas do poločasu otočit na 1:3. To co jsme si o přestávce řekli v kabině jsme absolutně nesplnili.Šli jsme naivně do druhé půle a domácí po našich 3 hrubých chybách zápas otočili na svoji stranu.



Sestavy


TJ Březí-Březské
J. Gruber [-] - P. Lunda [-] , R. Šmarda [-] , M. Běloch [-] , P. Šimek [-] - A. Crha [-] , S. Tvarůžek [-] (18. V. Klíma [-] ) , M. Sysel [-] , T. Habán [-] - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-]

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - J. Neuman [-] , B. Křesťan [-] - V. Pokorný [-] , J. Vytlačil [-] , P. Neuman [-] (67. L. Novotný [-] ) - F. Boháček [-] (62. L. Hanych [-] ) , P. Fabík [-] (71. R. Henzl [-] ) - J. Švoma [-] (59. V. Švoma [-] ) , R. Pejchal [-] , V. Novák [-] (58. L. Zmeškal [-] )

ŽK: 61. M. Běloch , 64. A. Crha - 31. R. Pejchal , 37. V. Novák , 57. J. Švoma , 80. B. Křesťan . ČK: 86. M. Běloch .
Hráči zápasu: D. Dostál , M. Sysel , T. Habán .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: MYŠKA Roman - PAVLAS Jiří, DĚDIČ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.