2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o střed tabulky vyzněl lépe pro Béčko Radostína


Branky


0

V utkání, ve kterém se utkal v tabulce sedmý Radostín B a po podzimu šestý Jimramov vyzněl lépe pro domácí tým. Ten rozhodl o osudu utkání v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v prvním poločase dvakrát gólově prosadili

První jarní utkání začalo opatrně. Prvních dvacet minut ze hry měl Jimramov, ale šance ze standardních situací, zejména z dlouhých autů nedokázal proměnit. Do 27. minuty se domácí nedokázali dostat do brankové příležitosti, ale po standardní situaci Luboš Dvořák krásně naserviroval balón pro skorujiciho Rostislava Večeřu - 1:0 . Po tomto gólu se hra vyrovnala a domácí se dostávali do více brankovních příležitostí. Zužitkování přišlo ale až ve 42. minutě, kdy Večeřa vyslal križným pásem  Koudelu, který se v krkolomné situaci dokázal prosadit - 2:0. Do přestávky se domacim nepodařilo navýšit skóre ze slibných příležitostí. 

Druhá půle mnoho vzruchu nepřinesla

V druhém poločase byla hra z obou stran nepřesná, hosté si nedokázali vytvořit vyloženou šanci a domácí hrozili hlavně z brejků, které nedokázali vhodně vyřešit. K závěru utkání se zrodila nadějná šance hostů, kdy po rohovém kopu došlo k nastřelení brankové konstrukce Homolovi branky. Po této šanci se utkání za stávajícího skóre dohrálo v poklidném tempu. Příští kolo čeká na rezervu Radostína zápas na horké půdě Dolní Rožínky, která je jasným kandidátem postupu do okresního přeboru, což potvrdila v prvním jarním kole po jasné výhře na hřišti rezervy Křižanova. Jimramov přivítá v derby Pohledec a bude chtít navázat na výborné výkony v domácím prostředí.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Vyrovnané utkání rozhodly koncovka domácích. Nejlepší hráč domácích Roman Kovář.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Vstup do jara se nám nepovedl, bylo to bez chuti a zápachu. Hra se nám vůbec nedařila, byla tam strašná spousta nepřesností a co mně mrzí mnohem víc, neviděl jsem tam chuť s nepříznivým stavem něco udělat. Také domácí kazili, ale bojovali jednoznačně mnohem víc a vyhráli zcela zaslouženě. u nás není koho vyzdvihnout všichni jsme hráli bídně...příští týden nás čeká Pohledec a já čekám velmi těžké utkání. Doufám, že k tomu přistoupíme lépe než dnes a zabodujeme.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - A. Kališ [-] , R. Kovář [-] , M. Šimek [-] , T. Kadlec [-] - L. Dvořák [-] , R. Večeřa [-] (64. T. Litochleb [-] ) , J. Koudela [-] (46. O. Míchal [-] ) - M. Gregar [-] (74. O. Bradáč [-] ) , M. Láznička [-] (67. M. Srnský [-] ) , P. Císař [-] (87. L. Invald [-] ) -

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , J. Sedlák [-] (73. J. Prüger [-] ) , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] - J. Buchta [-] , L. Bednář [-] , P. Nykodým [-] (69. P. Sedlák [-] ) , J. Štěrba [-] - J. Prüger [-] (59. P. Krejčí [-] ) , O. Černý [-]

ŽK: 21. J. Koudela , 53. R. Večeřa , 81. M. Srnský .
Hráči zápasu: R. Kovář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LANDSMAN David - STEHLÍK Michal, BÍLEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.