Bohdalov rozhodl zápas skvělým závěrem


Branky


0

Bohdalov udržel po výhře nad Počítky domácí neporazitelnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Ve čtyřiadvacátém kole okresního přeboru přivítal vedoucí Bohdalov na svém krásném pažitu hostující Počítky. V prvním poločasu se hrálo vyrovnané utkání. Hostující obrana domácí útočníky k vyloženým šancím moc nepouštěli a když se domácí dostali k zakončení, tak jejich střeli končily mimo bránu. Hosté hrozili ze standartních situací především z rohových kopů, ale jejich zakončení domácí obrana včetně golmana zneškodnila. Ve 30 min hosté nastřelili tyč. V závěru poločasu se vydal do útoku stopér Novotný, kterého ve velkém vápně srazil hostující obránce. Nařízenou penaltu však Pavel Jaroš zahodil, jeho střelu brankař Šobej vyrazil. Domácí byli tedy mírně lepší a proto domácí diváci čekali na druhý poločas, ve kterém Bohdalov chtěl rozhodnout zápas ve svůj prospěch.

Bohdalov ve druhém poločase třikrát skóroval

Druhý poločas domácí začali z větším nasazením, ale hostující obrana odolávala. Hosté začali hrát na rychlé brejky, ale domácí obrana je k ničemu závažnějšímu nepustila. V 73 min  Neuman zatáhl míč po levé straně a centrovaný míč se odrazil od hostujícího obránce na volného Pokorného, který otevřel skóre. V 81 min domácí rychle rozehráli trestný kop ve středu hřiště Doležal po levé straně předložil míč do vápna a Petr Jaroš zvýšil na 2 :0. Vzápětí v 84 min přebral na své polovině hřiště Neuman sólem prošel přes všechny co mu stáli v cestě a položil si brankaře a uzavřel výsledek utkání. V příštím kole zajíždí Bohdalov do Borů, Počítky čeká v domácím prostředí Křižanov.

 


Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: Počítky mě mile překvapili, chtěli hrát kombinační fotbal. Byl to zápas o jednom gólu, který se naštěstí podařilo vstřelit nám. Inkasovaná branka s nimi otřásla a my přidali ještě další dvě pěkné branky a zaslouženě jsme dotáhli utkání do vítězného konce.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Domácí byli po většinu zápasu lepší, my neproměnili šanci v prvním poločase a na konci zápasu domácí využili naši chyby, v klidu zápas dohráli a zaslouženě zvítězili.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - UHLÍŘ Zdeněk, FILIP Bohumír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.