1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová rozhodla v Křižanově ve druhém poločase


Branky


0

Po výhře v Křižanově zůstává Bobrová na druhém místě tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

K dnešnímu utkání měli hlavně domácí velké problémy se složením sestavy. Absence zraněných, omluvenky a hlavně posílení B týmu vygenerovalo sestavu s mladými dorostenci. Favoritem utkání tak byli hosté,jenž pomýšlí ještě na krásné celkové druhé místo v soutěži. K utkání se nedostavil rozhodčí Miroslav König a tak se role hlavního arbitra ujal muž z lidu, který tuto roli zvládl jako ostřílený sudí.

 

 

Křižanov se od začátku hry soustředil na dobrou obrannou hru a občas podnikal průniky do obrany hostí. Hráčům Bobrové se nedařilo naladit tu správnou herní pohodu a tak jejich hra nevykazovala velkou kvalitu. S nepřesnými přihrávkami nebo dlouhými nákopy si křižanovská obrana poradila vždy na výbornou. K první vážné situaci měli blíže domácí. Po levé straně zatáhl míč D.Fendrych a svým centrem hledal ve vápně spoluhráče. Do slibné pozice se blížil na malém vápně P.Kaštan, ale míč netrefil. Následně se k průniku odhodlal J.Stupka, natáhl ke střele ještě z úctihodné vzdálenosti a T.Flek jeho střelu kontroloval raději za cenu rohového kopu. Na druhé straně se ve vápně dostal centr na hlavu J.Svobody, ale ani jeho pokus nebyl ničím nebezpečný. Spíše průměrné tempo hry nenabídlo více gólových příležitostí a tak se do šaten odcházelo za bezbrankového stavu.

Domácí vedli, ale Bobrová zápas otočila

Ihned po přestávce se však skóre již měnilo. Ve středu hřiště se uvolnil domácí kapitán D.Nobicht, napřáhl ke střele ještě za vápnem a ta za pomocí tyče skončila v síti. Brankář hostí T.Flek byl již na tuto ránu krátký. Překvapivé vedení domácím příliš dlouho nevydrželo. Za šest minut se proháčkoval obranou Křižanova J.Svoboda a přihrávkou pod sebe vybídl ke skórování již do prázdné brány V.Křepelu. Velmi slabou pětiminutovku si od vstřelené branky vybral domácí tým. Bobrová měla po hrubých chybách v rozehrávce křižanovské obrany hned dvě tutové šance. Jednu z nich dokonale využil M.Hájek. Vybojovaný míč od svého týmu si posunul vedle strnulé obrany až do penaltové pozice a střelou přímo k tyči posunul favorita utkání do vedení. Bobrová si výsledek kontrolovala a křižanov se dostal k výraznější šanci až díky přímému kopu. D.Fendrych obstřelil zeď, ale T.Flek se stihl přesunout a tento pokus s jistotou zlikvidovat. Možné ambice na bodový zisk pro domácí utnul aktivní J.Svoboda. Ten 12.minut před koncem utkání využil dalšího hrubého zaváhání a špatné rozehrávky domácí obrany. Ocitl se s míčem již na malém vápně a z otočky prostřelil P.Bajera.

 

Křižanov mohl ještě chvíli před koncem korigovat výsledek, ale krásnou táhlou střelu J.Endlichera vytěsnil ze šibenice ještě lepším zákrokem T.Flek. Utkání tak skončilo výhrou papírového favorita, ikdyž domácí mu byli zdatným protivníkem a obdržené branky hráčům Bobrové nabídli prakticky sami.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
David Nobicht(kapitán): K dnešnímu utkání jsme sestavu spíše slepili z hráčů, co nám zbyli a doplnili tým o kluky z dorostu. Za první poločas a do první naší obdržené branky musím všechny pochválit, že utkání jen tak neodevzdali. Poté jsme však vytvářeli až příliš mnoho hrubých chyb v obranné fázi a to dokonce i při našich rozehrávkách, což nás lehce připravilo o slušný výsledek z utkání. Sílu na manko dvou branek jsme již neměli a Bobrová si výsledek v pohodě uhlídala.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Dnešní zápas se nám herně nijak moc nepovedl, takže nakonec jsme více spokojeni s výsledkem, než s výkonem.



Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Milota [-] , J. Uhlíř [-] - D. Nobicht [-] , P. Kaštan [-] , J. Stupka [-] - P. Štěpánek [-] , M. Procházka [-] (58. T. Plocek [-] ) , D. Fendrych [-] , M. Sklenář [-] (75. O. Hladík [-] ) , J. Endlicher [-]

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - D. Roháček [-] , L. Křepela [-] , K. Flídr [-] , J. Stupka [-] - M. Mašek [-] , P. Dvořák [-] , V. Křepela [-] , T. Podborský [-] - J. Svoboda [-] (80. M. Straka [-] ) , M. Hájek [-] (65. T. Hrbek [-] )

Hráči zápasu: D. Nobicht - J. Svoboda , T. Flek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - UHLÍŘ Jaroslav (N), ŠIBOR Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.