6:1
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín si zastřílel proti Křižanovu


Branky


14. J. Juda , 18. L. Kozel , 20. J. Kozel , 40. D. Toman , 64. R. Večeřa , 71. J. Kozel - 60. D. Nobicht
0

Překvapivě vysoko vyhrál Radostín, když porazil Křižanov o pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín vstřelil čtyři branky

Zápas s Křižanovem zásadně ovlivnila jejich páteční výhra nad Bohdalovem a tím spojené tabulkové uspokojení a samozřejmě pouťové slavnosti. Domácí Radostín v posledních zápasech podává neuspokojivé výkony a výsledky tento tým přibližují spodku tabulky.

Domácí potřebovali nutně bodovat a proto se hned od úvodních minut tlačili do brankových příležitostí.Ve 3.minutě se sám před gólmanem objevil Toman,ale proměnit nedokázal.Zato Juda se už ve 14.minutě po výborné práci ve vápně nemýlil.Radostín hrál velmi dobře v postaveném bloku a čekal na soupeřovi zaváhání.V 18.minutě zvýšil Kozel L. po pěkném pasu od Večeři.Třetí gól si připsal po individuální akci Kozel J.Poločas završil 4.brankou Toman. Domácí zahráli poločas snů, který jim dával klid do druhého poločasu, kde mohli v klidu kontrolovat průběh zápasu.

Domácí kontrolovali průběh zápasu

Ve druhé půli se hra nezměnila,ale hosté dokázali s ojedinělé akce v 60.minutě korigovat na 4:1.Domácí však nepřipustili nějaké překvapení a do konce zápasu přidali další dvě branky zásluhou Kozla J. a Večeři. Příští kolo bude chtít Radostín navázat na dnešní vysoké vítězství v zápase na hřišti rezervy Bystřice. Půjde o souboj o klidnější dohrání sezóny pro lépe bodující tým. Křižanov přivítá druhou Bobrovou a bude chtít skalp dalšího celku ze špice tabulky. Uvidíme, jestli po výhře nad Bohdalovem odjede z Křižanova s prázdnou další favorit soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek:

SK FC Křižanov
Josef Milota: Jelikož máme dnes v Křižanově pouť a domácí nám neumožnili hrát utkání v sobotu, tak jsme na zápas odjížděli s 12 hráči. Z toho jeden byl zraněný. Někteří hráči nastoupili již ke třetímu utkání během tří dní a to se samozřejmě projevilo na tempu hry. Utkání mělo spíše tréninkovou hodnotu a domácí těžili z našich chyb.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - S. Berka [-] , P. Dvořák [-] , R. Fňukal [-] - J. Kohout [-] , D. Hrbek [-] , L. Kozel [-] (65. M. Srnský [-] ) , J. Kozel [-] - J. Juda [-] , D. Toman [-] (54. L. Dvořák [-] ) , R. Večeřa [-] (81. O. Bradáč [-] ) -

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Milota [-] , J. Uhlíř [-] - D. Nobicht [-] , M. Petr [-] , P. Bajer [-] , P. Kaštan [-] , J. Stupka [-] - F. Trnka [-] (23. R. Navrátil [-] ) - M. Král [-] , D. Fendrych [-]

ŽK: 61. P. Kaštan .
Hráči zápasu: J. Juda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BULA Nikola - VEČEŘA Pavel (N), NOVOTNÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.