3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívoví si připsalo proti Víru důležité tři body


Branky


0

Jívoví si po výhře nad posledním Vírem polepšilo na jedenácté místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Santus se dostal do jednobrankového vedení

Nedělní utkání bylo pro Vír jednou z posledních možností přiblížit se záchraně v soutěži. Pro domácí to byl rovněž stěžejní boj o body, jelikož „souboj" o případné druhé sestupové místo se zatím jeví více než vyrovnaný. Do utkání vlétli lépe domácí a po necelé čtvrthodině hry se již mohli radovat z vedení. Po rohovém kopu z pravé strany se k odraženému míči dostal Josef Láznička a s klidnou hlavou poslal míč do odkrytého rohu brány hostí. Stejný hráč se ještě do poločasu ocitnul sám před gólmanem Víru Preislerem, ale tentokrát již chladnou hlavu nezachoval a ve snaze přehodit brankáře, přehodil i celou bránu. V posledních minutách první půle měl ještě obrovskou šanci navýšit skóre domácí Holubář, ale na centr z pravé strany dosáhl pouze špičkou a míč tečoval těsně vedle tyče.

 

Jindřich Horký dvěma góly rozhodl

Na začátku druhé půle spálil stoprocentní šanci Horký. Z velkého vápna vystřelil kapitán Koukola až moc přesně a trefil  břevno, míč se však odrazil přímo ke kopačkám Horkého a ten z malého vápna trefil jediné místo, které nebylo v bráně hostí volné, a to brankáře. Zaváhání však Horký napravil o několik minut později, kdy se uvolnil po pravé straně a střelou do protipohybu Preislera se už nemýlil. Jívoví pokračovalo v útočné hře a šance se jen kupily, stejně tak ale jejich zahazování, příkladem byl opět Láznička, který z prostoru vápna z velmi slibné pozice netrefil. V 71. minutě se domácí fanoušci dočkali třetího zásahu do sítě Víru a zásluhu na to měl svým druhým gólem v zápase Jindřich Horký. I hosté se dočkali alespoň čestného úspěchu v podobě snížení, když po situaci silně zavánějící ofsajdem překonal Štryncla Piskač. V 80. minutě se červenalo, gólman Víru Preisler stáhl ve vápně Horkého, který už postupoval vstříc hattricku a naprosto opuštěné bráně. Pro hosty tak přišel tvrdý dvojitý trest v podobě vyloučení brankáře a zároveň pokutového kopu. K tomu se postavil sám Horký, ale nechal vyniknout náhradníka z pole, který jeho pokus dobře vystihl a vyrazil. Konec zápasu už se dohrával v nádechu nepřesností na obou stranách a na konci tak svítilo na ukazateli vítězné skóre pro domácí Santus v poměru 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Ze zápasu jsme určitě mohli vytěžit daleko více, ale buďme rádi za velmi důležité tři body. Jestli to bylo o dva góly nebo o pět, je už nepodstatné.

Jiskra Vír
Marek Matuška: .Do Jívoví jsme jeli s tím, že nemáme co ztratit opět nám chyběli tři hráči ze základu. Zápas se hrál dosti vyrovnaný, což jsem ani nečekal. Domácím jsme se vyrovnali v nasazení a dařilo se nám rozbíjet jejich kombinační hru a hrozit z brejků. Do poločasu se trefili jen domácí z rohového kopu. Druhý poločas pokračoval stejně. Poté se trefil dvakrát Jindra Horký po chybách naší obrany a o zápase bylo rozhodnuto. Nám se podařilo vstřelit branku a domácí v závěru neproměnili pokutoví kop .Gratuluji domácím k zisku tří bodů.



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - Z. Holubář [-] (64. J. Požár [-] ) , J. Horký [-] , M. Koukola [-] , J. Koukola [-] , R. Havlíček [-] , J. Láznička [-] , S. Krejčí [-] (75. V. Havelka [-] ) , V. Dvořák [-] , D. Dřímal [-] , M. Mach [-]

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - V. Oliva [-] , L. Viktorin [-] , T. Piskač [-] - R. Škrabal [-] (62. J. Preisler [-] ) , J. Smolík [-] , M. Matuška [-] , D. Lahodný [-] - V. Oliva [-] , L. Piskač [-] , D. Šenkýř [-]

ŽK: 48. J. Láznička , 88. J. Požár - 13. D. Šenkýř , 78. L. Piskač . ČK: 80. J. Preisler .
Hráči zápasu: J. Horký .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - MYŠKA Roman, HLADÍK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.