Svratka rozhodla v devadesáté minutě


Branky


0

I přes vyloučení domácího Ondry se Svratka po heroickém výkonu radovala ze tří bodů, když rozhodl v poslední minutě Petr Štěpánek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

K zápasu 20. kola jsme nastoupili na domácí půdě, kde nás čekali Počítky. První poločas byl z naší strany již takový klasický, kdy jsme soupeře přehrávali, ale chybělo tomu gólové vyústění. Největší šanci sám před brankářem zazdil T. Vítek a dále několik zajímavých přečíslení dokázal vyřešit Sáblík ve spolupráci se Štěpánkem. Právě navrátilec z Anglie dělal soupeřovým zadním řadám problémy, nicméně žádná z jeho střel se neujala. Počítky hrozily centrovanými balóny, nicméně do stoprocentní šance se nedostali ani jednou. Poločas skončil bez branek. 

Svratka rozhodla v poslední minutě

Do druhé půle jsme šli odhodlaní pokračovat v aktivní hře a pokusit se skórovat. Úvod poločasu byl z obou stran takový nijaký. Do vedení se dostali hosté v cca 60. minutě, kdy po dlouhém nakopnutém balónu propadl balon mezi našimi stopery a hostující útočník tváří v tvář chladnokrevně prostřelil Šmahela. Touto brankou jsme se nesložili, naopak bojovali dále, ale naráželi jsme na pevnou obranu hostí. Když už to vypadalo, že střeleckou mizérii neprolomíme, poslal do vápna soupeře krásný centr „Herálecký křižný" Marek Musil, na který si naskočil T. Vítek a hlavičkou k tyči vyrovnal. Závěr utkání byl velmi nervózní. Bylo rozdáno velké množství karet, včetně červené pro T. Ondru. Když už to vypadalo, že se budou body dělit, zahrával Řádek standardní situaci cca 40 m od branky. Jeho povedený centr si našel Štěpánek a hlavou rozhodl. V úplném závěru jsme si pohlídali několik nakopnutých balónů a se závěrečným hvizdem posbírali veledůležité tři body!



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Pavel Makovský: Po dlouhé době jsme si konečně připsali 3 velmi důležité body! V první půli jsme si vytvořili několik gólových příležitostí, které jsme opět řešili zbrkle. Do druhé půle jsme vstoupili laxně a v 50. minutě z rychlého protiútoku inkasovali. Přesto jsme se na rozdíl od minulých zápasů nesesypali a stále věřili, že utkání můžeme zvrátit. Paradoxně jsme udeřili ve chvíli, kdy nám začali docházet síly. Po centru dal gól Tomáš Vítek, rovněž druhý gól Petra Štěpánka byl z dlouhého centru. Štěpovi bych chtěl zvlášť poděkovat, že nám přijel pomoct! Kvůli tvrdé hře Tomáše Ondry jsme dohrávali v deseti, v těch však měly dohrát i Počítky, po zákeřném faulu jednoho z hostů, který v žádném případě nechtěl hrát míč.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček:



Počet diváků: 80. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - ŽILKA Jan, NOVÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.