Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín třikrát udeřil ve druhé půli a otočil výsledek


Branky


0

Souboj dvou sousedů v tabulce vyzněl lépe pro Radostín, který se výhrou posunul do středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Nové Vsi se dostala do vedení

Na těžkém terénu se hrálo pohledné utkání. Do zápasu vstoupili lépe hosté, domácím vázla v úvodu kombinace  a byli zbytečně zatažení. V 15.minutě se hra vyrovnala, ale ve 20.minutě po slibné akci domácích a zbytečné ztrátě na vápně přišel brejk, který proměnil s přehledem Ondřejka - 0:1. Domácí to ale nepoložilo, svého soupeře začali přehrávat, ale pouze po vápno. Hosté spoléhali na brejky a ve 37. minutě mohlo být rozhodnuto, ale Novotného střela cíl nenašla. Ve 40. minutě po Večeřově důrazu vykopávali hosté míč z brankové čáry.

Josef Kozel rozhodl v závěru zápasu

Do druhého poločasu šli domácí s odhodláním s utkáním něco udělat a zlomit na svou stranu. První krok přišel v 55. minutě, kdy po faulu na pronikajícího Judu se s následného trestného kopu krásně trefil Večeřa - 1:1. A o čtyři minuty později bylo pro domácí ještě veseleji, kdy se po rohovém kopu prosadil J.Kozel - 2:1 .Hosté však rychle odpověděli, kdy nechali trestuhodně domácí ve vápně zpracovat míč Ondřejku a  ten se z rychlé otočky nemýlil a vyrovnal na - 2:2. Domácí soupeře tlačili dál, v 80. minutě šel sám na bránu Kozel L., ale Čížek ho vychytal a když už to vypadalo na dělbu bodů, tak se v 88. minutě po krásné akci podruhé prosadil J.Kozel a zajistil důležité tři body pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma: Dnes jsme odehráli slušné utkání hlavně se nám vydařil druhý poločas, kdy jsme soupeře přehráli a vstřelili tři pěkné góly. Diváci museli být spokojeni, hrál se pohledný fotbal. Oba týmy se snažili hrát po zemi a kombinačně. Dnes to byl týmový výkon, všichni makali a dřeli pochválil bych oba střelce .

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Po vydařeném prvním poločase, ve kterém jsme kromě vstřelené branky měli ještě několik slibných šancí, jsme nedokázali ve druhé půlce reagovat na zvýšenou aktivitu domácích, kteří jinak remízový zápas rozhodli dvě minuty před koncem.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - D. Hrbek [-] , S. Berka [-] , P. Dvořák [-] (83. L. Dvořák [-] ) , J. Kohout [-] - R. Fňukal [-] , J. Kozel [-] , M. Gregar [-] (72. J. Novotný [-] ) , L. Kozel [-] - J. Juda [-] (80. D. Toman [-] ) , R. Večeřa [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - F. Šandera [-] , S. Kubík [-] (66. V. Bureš [-] ) - M. Ondřejka [-] , T. Nečas [-] , P. Bureš [-] - V. Novotný [-] , M. Kuchta [-] - J. Šandera [-] , J. Bureš [-] (85. M. Babjačok [-] ) , D. Nejedlý [-]

ŽK: 62. R. Fňukal , 81. J. Kohout - 56. D. Nejedlý , 62. J. Bureš , 76. V. Novotný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - PEŠEK Jiří (N), LITOCHLEB Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.