Hamry výhrou potvrdily druhé místo v tabulce


Branky


18. V. Zedníček , 74. K. Suský (p.)
0

V souboji dvou týmů ze špice tabulky pro sebe rozhodli domácí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Zedníček

Kladiváři přivítali na svém hřišti soupeře z Osové Bitýšky. Zápas začali aktivněji domácí a vytvořili si hned několik dobrých šancí. Prvně vychytal brankář hostí Dominika Havlíka, poté nedokázal prostřelit obranu Jiří Zábranský a ani série rohů domácím Hamrům gól nepřinesla.

 

Domácí se dál tlačili do zakončení a tíženou branku dal po sehraném rohu Vojtěch Zedníček hlavou. I dál se Hamry hnaly za dalším gólem, ale jejich šance pochytal golman nebo mířily vedle. Na druhé straně domácí brankář moc práce neměl a ojedinělé centry si posbíral. Poločas už další branku nepřinesl. 

Proměněná penalta rozhodla zápas

V druhé půli chtěli domácí zápas co nejdříve rozhodnout, ale to se jim nedařilo. Mohlo tak udeřit na druhé straně, když brejk hostí zastavil až Tomáš Pinkava.

 

Druhou branku mohl přidat Jiří Zábranský, ale jeho hlavičku opět vytáhl golman na břevno.

 

Kladiváři se dál tlačili do branky a to jim přineslo pokutový kop, když si Petr Vašek chytře posunul míč a golman ho zastavil nedovoleně. Penaltu proměnil přesně k tyči Kamil Suský.

 

Třetí branku mohl přidat Tomáš Jelínek, který šel sám na bránu, ale opět ho vychytal dobře chytající J. Hršel. Hamry si tak došli pro další 3 body na domácím hřišti.

V příštím kole čeká Hamry zápas v Bystřici s místní rezervou. Osová Bítýška se bude chtít vytáhnout na vedoucí celek soutěže, Bohdalov.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: První půlku jsme hráli velice dobře, škoda jen, že jsme neproměnili víc z mnoha šancí. Na začátku druhé půle jsme měli trochu hluché místo, ale soupeře jsme do větších šancí nepustili a přidali ještě druhý gól.

SK Osová Bítýška
Pavel Machát: Soupeř byl o něco lepší. Z naší strany poctivě odmakaný zápas, ale bohužel bez gólu se nedá vyhrát.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: BÍLEK Zdeněk - LIŠKA Jiří, HROMÁDKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.