2:1
(2:1)
36. T. Hrbek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vír překvapivě zdolal druhou Bobrovou


Branky


0

Vír překvapivě zdolal v domácím prostředí Bobrovou, ale nadále zůstává na chvostu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš Piskač se dvakrát trefil

V utkání Vír -Bobrová se hrál od začátku bojovný fotbal. Hosté měli od začatku více ze hry. Po několika šancích na obou stranach jako první udeřili domácí. Po hrubé chybě hostujícího brankáře, který při odkopu nahrál domácímu utočníkovi Lukáši Piskačovi a ten nezaváhal - 1:0. Poté hosté zrychlily hru a podařilo se jim po chybě domácí obrany vyrovnat Tomášem Hrbkem - 1:1. Těsně před poločasem domácí kopali roh a na druhý pokus dorazil do brány svůj druhý gól Lukáš Piskač a poločas tak skončil vítězstvím domácích 2:1.

Vír již výhru ubránil

Druhý začal stejně jak ten první. Hosté měli více ze hry a domácí hrozili z brejů. Do konce ale branka nepadla a domácí tak vydřeli důležité body.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Děkuji všem domácím hráčům za předvedenou hru a bojovnost.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Domácím jsme nabídli vedení a pak zahazovali své šance. Když jsme konečně vyrovnali, opět jsme nechali domácí odskočit. Celý druhý poločas jsme pak už jen marně dobývali domácí branku. Domácí byli bojovnější a důraznější a to jim dnes stačilo, nám to tam prostě nepadalo, takové zápasy se stávají.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - T. Piskač [-] (46. D. Šenkýř [-] ) , L. Viktorin [-] - V. Skoumal [-] , J. Smolík [-] , V. Oliva [-] , R. Škrabal [-] (72. V. Oliva [-] ) , M. Matuška [-] - L. Piskač [-] (85. M. Purč [-] ) , M. Kulpa [-] , O. Rychlý [-]

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Stupka [-] , K. Flídr [-] , L. Křepela [-] , D. Roháček [-] - T. Hrbek [-] , T. Podborský [-] , V. Křepela [-] , P. Dvořák [-] , M. Mašek [-] - J. Svoboda [-] (77. R. Kratochvíl [-] )

ŽK: 56. L. Piskač , 74. D. Šenkýř - 22. J. Svoboda , 57. T. Hrbek .
Hráči zápasu: J. Preisler , T. Piskač , O. Rychlý .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: TOMÁŠEK Petr - LIŠKA Jiří, TOMÁŠEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.