Diváci viděli v Počítkách brankové hody


Branky


0

Počítky potvrdily jasnou roli favorita a porazily sestupem ohroženou Bystřici B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roman Halamka vstřelil hattrick

Počítky nastoupily na domácím hřišti proti rezervě Bystřice s odhodláním zvítězit a přizpůsobily tomu i sestavu. Trenér Ptáček postavil do útoku hned trojici útočníků Halamka – Šustr – Kuřítko. Tato trojice hned od začátku zatápěla hostující obraně a vytvářela si jednu šanci za druhou. V první vyložené šanci se ocitl František Šustr, ale branku jen o pár milimetrů netrefil. První branka přišla v 5. minutě, to kdy aktivní Kuřítko naservíroval míč Romanu Halamkovi a ten neměl problém poklidit míč do prázdné branky. Druhou branku přidal o šest minut později František Toman, kdy po krásné kombinaci opět neměl problém poklidit míč do poloprázdné svatyně hostů. Počítky až místy drtily soupeře. Další branka padla z pokutového kopu, který Toman s přehledem proměnil. V 17. minutě se prosadil opět Roman Halamka a opět po kombinaci Šustr-Kuřítko. Zhruba pět minut před koncem poločasu uzavřel hattrick Roman Halamka, a kdo jiný mu na gól přihrál, než Martin Kuřítko, který patřil k nejlepším na hřišti. Hosté z ojedinělé šance snížili tvrdou střelou z kopačky Špatky.

Diváci viděli nakonec jedenáct branek

Do druhého poločasu Počítky vlétly stejně, jak do toho prvního. Hned v první minutě měl obrovskou šanci František Šustr, ale brankář Haluška pohotovou střelu s problémy vyrazil pouze na roh. Další branku Počítek přidal Lukáš Sláma, kdy z 18 metrů ranou o tyč zvýšil vedení Počítek na 6:1. Hned o minutu později vstřelil branku Ondřej Zajíček, kdy využil velké chyby hostujícího brankáře a pohodlně zvýšil vedení. Zbytek utkání se dohrával v poklidném tempu. Za domácí se prosadil Pavel Němec pěknou střelou k tyči a za hosty korigovali skóre Skalník a Pruger.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Dnes jsme zvládli zápas na jedničku a připsali si do tabulky povinné tři body. Zápas jsme měli od začátku pod kontrolou a bylo jen otázkou, na jakém skóre se výsledek zastaví.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Zdeněk Sklenář: Výsledek odpovídá průběhu utkání, ale i my jsme mohli navýšit gólový účet, kdyby jsme měli lépe seřízené mířidla. Domácí vyhráli zaslouženě. U nás byl nejlepší hráč Radek Špatka.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - M. Řeháček [-] , D. Odehnal [-] , T. Straka [-] (88. D. Bednář [-] ) , L. Sláma [-] - P. Hájek [-] , F. Toman [-] (46. P. Němec [-] ) , O. Zajíček [-] - M. Kuřítko [-] (46. A. Kment [-] ) , F. Šustr [-] (52. R. Blažíček [-] ) , R. Halámka [-] (55. R. Klement [-] )

SK Bystřice nad Pernštejnem B
M. Haluška [-] - P. Skalník [-] , D. Buršík [-] , D. Zítka [-] , F. König [-] , Z. Sklenář [-] , D. Čech [-] , R. Prüger [-] , M. Straka [-] , R. Horák [-] , R. Špatka [-]

ŽK: 89. P. Němec - 16. F. König , 38. D. Čech .
Hráči zápasu: R. Halámka , M. Kuřítko - R. Špatka .
Místo: Počítky. Počet diváků: 67. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - ŠOUSTAR Jaroslav, LHOTSKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.