Bohdalov přehrál o tři branky Rozsochy


Branky


1

První Bohdalov si poradil se sestupem ohroženými Rozsochy. Podle našich inforamcí bylo koncem zápasu v areálu hřiště v Bohdalově 210 diváků!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí využili standartku

Na hřiště vedoucího Bohdalova přijely v tabulce desáté Rozsochy. Ty v minulém kole překvapily v domácím prostředí Hamry, které porazily 2:1. Bohdalov ke své premiéře v Jívoví nenastoupil, protože to nedovolil stav hrací plochy. Na domácí premiéru vedoucího celku tabulky tak bylo zvědavo 210 diváků.

Hrálo se bojovné utkání. V prvním poločase bylo utkání vyrovnané, hosté měli největší příležitost v 15 minutě, kdy po kombinaci se dostal k míči Petr Bureš, obhodil si obránce, ale jeho střelu Mundok vykryl. Domácí hrozili z rychlých protiútoků, ale bez většího ohrožení hostující branky. Ve 20 minutě domácí rozehrávali Doležalem přímý kop a jeho centr na zadní tyč skluzem dorazil do brány Pavel Jaroš - 1:0. Do konce prvního poločasu se nic zásadního nestalo, hra se přelévala od jedné branky k druhé bez výrazného zakončení. 

Bohdalov navýšil vedení

Ve stejném duchu začal i druhý poločas. Domácí se začali  více prosazovat a hostujícího brankaře zaměstnávali střelami. V 62. minutě se dostal ve středu hřiště k míči Doležal, obešel dva obránce  a střelou za velkým vápnem k tyči nedal Juračkovi šanci. Od této doby převzali domácí iniciativu a hosty prakticky již k ničemu zásadnímu nepustili. V závěru utkání domácí útočníci rozebrali obranu po kombinaci Koukal, Šimek a Pokorný jednoduše zakončil - 3:0.

Příští kolo zajíždí Bohdalov na hřiště o sestup bojující Svratky, Rozsochy čeká v domácím prostředí další těžký oříšek v podobě Křižanova.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Radim Pokorný, asistent trenéra: Do zápasu jsme vstupovali s respektem, protože jsme byli poprvé na přírodní trávě z důvodu neodehraného prvního utkání s Jívovím. Tento zápas se nám povedl, ale hodně jsme se nadřeli. Hosté nepůsobili odevzdaným dojmem. Dokázali jsme si pohlídat nejlepšího střelce hostí Bureše a proměnili jsme gólové šance. Chválíme hostující fanoušky za podporu jejího týmu.

TJ Rozsochy
Emil Šibor - hráč: Utkání vysoké kvality bylo vyrovnané, domácí celek Bohdalova byl mírně lepší a zaslouženě vyhrál. I já děkuji našim fanouškům za neutichající podporu v utkání.



Místo: Bohdalov. Počet diváků: 127. Rozhodčí: MYŠKA Roman - ROSICKÝ Jakub, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 4. 2017 11:19
Nevíme z jakého zdroje čerpal rozhodčí Myška údaj o počtu diváků, který uvedl v zápise.
Po skončení hrací doby bylo v areálu stadionu diváků 210 z toho 78 platících (děti, ženy a mladiství mají vstup zdarma).