Radostín otočil zápas ve druhém poločase


Branky


61. R. Večeřa (p.) , 64. S. Berka - 13. V. Skoumal
0

Radostín si připsal v domácím prostředí povinné vítězství nad posledním Vírem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vít Skoumal poslal hosty do vedení

V Radostíně bylo k vidění podprůměrné utkání týmu ze spodních pater tabulky. Do zápasu vstoupil lépe soupeř z Víru, lépe kombinoval a tlačil se do zakončení.

 

Po zásluze se tak ujali vedení hosté. Po ztrátě na hostující šestnatce nakopl vírští dlouhý míč a po brejku usměrnil kapitán Vít Skoumal vyraženou střelu za Dupalova záda - 0:1.

 

Poté se vír zatáhl a začal bránit jednobrankový náskok. Domácí se probrali až ve třicáté minutě. Začali hrát po zemí a získávali více prostoru, ale k vyrovnání vždy chyběla lepší muška střelců.

 

 

Radostín využil přesilovku a otočil zápas

Po poločasové bouřce v kabině vletěl Radostín na soupeře ve velké stylu. V 52. minutě byl navíc po druhé žluté kartě vyloučen hráč hostí Karel Řehoř.

 

Tlak domácích vyvrcholil v 61. minutě penaltou, kterou proměnil R.Večeřa - 1:1. Domácí se hnali za vítězstvím, které po krásné akci zakončil v 64. minutě Berka - 2:1.

 

Radostín dál tlačil svého soupeře, který už jen diskutoval s rozhodčím a uchýlil se k tvrdé hře na překopávání na osamoceného útočníka .

 

Domácí v závěru zahodily několik tutovek a tím drželi Vír v naději na vyrovnání, ale naštěstí dotáhly zápas do vítězství.

 

Příští kolo zajíždí Vír na hřiště o záchranu bojujícího Jívoví. Vír se utká v domácím prostředí s druhým celkem tabulky z Bobrové.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma: Dnes jsme podali v první půlce katastrofální výkon a po zásluze jsme prohrávali. O poločase jsme si to vyříkali a bylo vidět, že chceme zápas zlomit na naší stranu. Lépe jsme kombinovali a zlepšili jsme pohyb a tím jsme dostali soupeře pod tlak a zápas otočili. Mrzí mě spousta neproměněných šancí, k vítězství nám pomohlo vyloučení. Hosté poté úplně odpadli. Za náš tým mužů pochválit P.Dvořáka a stárnoucího S.Berku

Jiskra Vír
Petr Šenkýř:



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Večeřa [-] , S. Berka [-] , R. Fňukal [-] , P. Dvořák [-] - J. Kozel [-] (75. M. Šimek [-] ) , L. Kozel [-] , R. Večeřa [-] (72. O. Bradáč [-] ) , J. Novotný [-] (64. L. Dvořák [-] ) - P. Císař [-] (46. M. Láznička [-] ) , J. Juda [-] -

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - V. Oliva [-] (41. V. Purč [-] ) , L. Viktorin [-] , K. Řehoř [-] , T. Piskač [-] - J. Rejda [-] , V. Skoumal [-] (67. K. Coural [-] ) , M. Matuška [-] , R. Škrabal [-] (83. P. Jílek [-] ) - L. Piskač [-] , O. Rychlý [-]

ŽK: 28. P. Císař , 67. J. Kozel , 81. L. Dvořák - 15. K. Řehoř , 30. J. Rejda , 61. T. Piskač , 64. V. Skoumal . ČK: 52. K. Řehoř .
Hráči zápasu: S. Berka , P. Dvořák .
Místo: Radostín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - KŘÍŽ Daniel, LHOTSKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.