2:1
(0:1)
27. S. Berka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šestnáctiletý dorostenec Požár rozhodl derby


Branky


0

Bory otočily ve druhé půli zápas s Radostínem a připsaly si na jaře první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín se ujal vedení

Po podzimu šesté Bory se střetávají po podzimu s osmým Radostínem. Za krásného slunečného počasí otevírají Bory jarní část soutěže a to hned v derby s Radostínem. Na poměry okresního přeboru přihlíží zápasu slušná divácká kulisa 180 diváků. Začátek zápasu je hodně opatrný a tak první zákrok brankáře přichází až ve 25. minutě, to když po autovém vhazování nejvíše vyskočil Milan Špaček a po teči hostujícího obránce míč už už zapadával k tyči, ale brankář Dupal vytěsnil míč na roh. O pár minut později však hosté odpovídají, a to hned parádním gólem, když se Stanislav Berka dostal k odraženému balónu a nekompromisně zavěsil - 0:1. Bohužel jsou to i nadále hosté, co více zlobí, a tak stav 0.1 po poločase je pro domácí snesitelný.

 

Bory otočily průběh zápasu

Druhý poločas nezačal pro Bory o nic lépe. Dvě žluté karty pro domácí jasně hovoří o dění na hřišti. 77. minuta však přinesla domácím vyrovnání. Po skrumáži v malém vápnu se poslední dotkl míče Miroslav Ochrana a bylo srovnáno 1:1. V 87. minutě se domácí dožadovali pokutového kopu po zákroku na Milana Špačka, ale střídající stále ještě dorostenec šestnáctiletý Tomáš Požár na nic nečekal a pohotově zakončil - 2:1. Vítězství Borů se rodilo těžce, ale nakonec radost pro diváky, kteří přišli v hojném počtu zůstala doma. V příštím kole zajíždí Bory na hřiště druhé Bobrové, Radostín přivíta v tabulce poslední Vír.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Zdeněk Studený: Vyrovnané bojovné utkání na těžkém terénu, kde rozhodovalo více sil a povedené střídání v závěru utkání.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma: Klasické první jarní kolo spousta nepřesností na obou stranách fotbalu k vidění moc nebylo za zmínku stojí jen krásný gól kapitána Berky utkání špatné úrovně by ale slušela remíza domácí šťastně vyhráli stejně jako my na podzim. Dnes podali dobry výkon jen rozhodčí p.Jar.Beneš, p.Dítě a p.Teplý z našeho mužstva bych pochválil D. Hrbka a P. Dvořáka



Sestavy


TJ Družstevník Bory
J. Jakubec [-] - J. Kujal [-] (66. P. Prokop [-] ) , J. Starý [-] (90. J. Dvořák [-] ) , J. Netolický [-] , V. Burian [-] , A. Novotný [-] (61. T. Požár [-] ) , V. Chalupa [-] (84. P. Beneš [-] ) , M. Špaček [-] , M. Vávra [-] , M. Ochrana [-] , J. Netolický [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Večeřa [-] , S. Berka [-] (72. R. Večeřa [-] ) , P. Dvořák [-] , D. Hrbek [-] - J. Kohout [-] , J. Kozel [-] , L. Kozel [-] (69. L. Dvořák [-] ) , J. Novotný [-] - J. Juda [-] (46. P. Císař [-] ) , M. Gregar [-] (82. M. Láznička [-] )

ŽK: 48. J. Netolický , 49. J. Kujal , 52. A. Novotný - 52. J. Kohout , 80. R. Večeřa .
Hráči zápasu: J. Jakubec , J. Netolický - P. Dvořák , D. Hrbek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - DÍTĚ Radek, TEPLÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.