Rozhodl vlastní gól hostí


Branky


0

Fulnek po půli vedl o jednu branku: Ve druhé půli se oba soupeři trefili dvakrát a Fulnek výhru udržel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeseník dorazil na zápas pouze v jedenácti lidech, ale na jeho výkonu to vůbec nebylo znát. Do vedení se dostal přesto Fulnek ve 24. minutě, když centr Plného umístil k tyči Jan Šesták - 1:0. O tři minuty později vedl Fulnek už o dvě branky, když Štefek našel Jurču našel Jaroslava Špačka, který vybídl ke skórování svého syna Jana, který nasadil kličku brankáři a zavěsil - 2:0. Ve 34. minutě, ale hosté korigovali, když přelstil jejich obranu Polónyi - 2:1. Po poločase tak vedl Fulnek o jednu branku.

 

Aktivněji do druhého dějství vstoupili hosté z Jeseníku, ale parkrát si vylámali zuby na výborném brankáři Rozsypalovi. A tak se z branky radoval Fulnek, když Jan Šesták oplatil nahrávku svému otci Jaroslavovi, a ten byl nekompromisní - 3:1. Slavoj ale opět snížil na rozdíl jedné branky, když autorem gólu byl střelecky agilní Polónyi - 3:2. V 70. minutě navíc Fulnek zchladil Burget a mohlo se začít odznova - 3:3. Rozhodující okamžik zápasu přišel deset minut před koncem, když střílený centr Minaříka uklidl do vlastní sítě Polónyi - 4:3.



Ohlasy k zápasu


Fotbal Fulnek
Pavel Jurča (trenér, novojicinsky.denik.cz): Byl to kvalitní zápas z obou stran, ve kterém padlo sedm branek, takže se divákům musel líbit. Trošku jsme promíchali se sestavou, protože nám už o nic nejde a chtěli jsme počkat s čím přijde Jeseník. Podařilo se nám jít do dvoubrankového vedení, ale především začátek druhého poločasu jsme moc nechytli. Jeseník byl lepší, přestal nakopávat míče a začal nás přehrávat a měl i více šancí. Nás však několikrát podržel výborný Rozsypal. V závěru jsme to už naštěstí udrželi.

TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
Libor Machač (předseda, novojicinsky.denik.cz): Myslím si, že by utkání slušela remíza. Porazili nás Šestáci a sedm neproměněných tutovek, vrcholem pak byl vlastní gól Polónyiho. Bylo nás opět jen jedenáct a to se taková soutěž nedá hrát. Přesto těm jedenácti statečným musím strašně moc poděkovat za bojovnost a celý předvedený výkon, protože jsme domácí v jedenácti přehrávali a byli jsme po celé utkání lepší. Bohužel opět nám selhalo proměnění obrovských šancí. Nemáme střelce a to je obrovský problém.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: BORÁŇ Ondřej - BORÁŇ Tomáš, FIEBER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.