1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mořkov obrátil skóre ve druhé části


Branky


0

Spálov se ujal vedení po půlhodině hry. Mořkov ale během tří minut druhé části skóre obrátil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Předposlední Mořkov zavítal na hřiště do Spálova. Mořkov se vůbec neostýchal a od začátku byl lepším týmem. V první půlhodině hry si hostující ekipa vypracovala tři velice nadějné příležitosti, které zlikvidoval domácí strážce svatyně Ambrož. Spálov se osmělil teprve po dvaceti minutách hry, ale jejich hlavička se za záda Pospěcha nedostala. Ve 31. minutě byl těsně před vápnem faulován domácí Pop. Míč si k trestnému kopu postavil Ambrož a zkušeně ho zakroutil do sítě - 1:0. Mořkov se ještě ve zbytku poločasu dostal k jednomu závaru, ale ani z toho mráčku zatím nezapršelo. Spálov tak šel do kabin s jednobrankovým náskokem. 

 

Po příchodu z kabin Mořkov nadále vyvíjel snahu něco s nepříznivým výsledkem udělat. Jeho snaha se dočkala naplnění v 63. minutě, když Pop ztratil míč, a Bajgar, který se jej zmocnil, vyslal krásnou střelu z dvaceti pěti metrů a ta se zastavila až v síti hostující branky - 1:1. Za pět minut dokonal Mořkov obrat ve skóre. V jejich pokutovém území dostal dostatek času Kudělka, který si pohodlně mohl zpracovat míč a poslal ho podél brankáře do kasy - 1:2. Spálov v poslední dvacetiminutovce stáhl hru pouze na tři obránce, ale Mořkovu se všechny jeho výpady povedlo ubránit a připsat si překvapivé tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spálov
Luděk Remeš (sekretář): Už podruhé na jaře jsme na domácím hřišti rozdávali body. Nutno říct, že hosté opravdu dřeli a na hřišti nechali vše. Výkon našich plejerů byl velkým kontrastem a pro mnohé možná zklamáním.

TJ Mořkov
Pavel Kunc (trenér): Po posledních výsledcích se kluci semkli a odbojovali povedené utkání. Bylo vidět, že nám jde o vše a podle toho to taky na hřišti vypadalo. Spálov hrozil hlavně po dlouhých autech a standardních situacích, které výborně odskákala obrana v čele s brankářem Pospěchem. Jsem rád, že náš kvalitní výkon nepoznamenalo, že jsme jako první inkasovali a ve druhém poločase jsme dvěma pěknými góly zápas otočili. Přesně tohle jsme potřebovali a věřím, že nás to nakopne do dalších utkání.



Sestavy


TJ Spálov
T. Ambrož [-] - M. Ondřej [-] , V. Král [-] , J. Kostka [-] , V. Maršálek [-] (88. F. Boudný [-] ) - O. Klevar [-] (72. L. Šima [-] ) , P. Pop [-] (85. A. Fegler [-] ) , R. Kiša [-] , P. Chuděj [-] (60. F. Zálešák [-] ) - T. Chuděj [-] , R. Ambrož [-]

TJ Mořkov
J. Pospěch [-] - J. Mička [-] , D. Kudělka [-] , M. Hrubý [-] , L. Černoch [-] (90. T. Kunc [-] ) , M. Pop [-] , M. Bajger [-] , J. Stecula [-] (86. P. Kučera [-] ) , M. Galia [-] , Z. Hromádka [-] , T. Kučera [-]

ŽK: 52. V. Král , 58. J. Kostka - 57. M. Pop , 90. V. Erle .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - ŠIMEČEK Michal, KUBÍN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.