Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Jičín těsně porazil Mořkov


Branky


0

Starý Jičín v zápase vždy byl o krok dopředu. Rozhodující branku vsítil dvě minuty před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Starého Jičína se pořádně nadřeli v zápase s Mořkovem, aby si připsali první jarní tři body. První půlhodina zápasu proběhla v poměrném poklidu a obě družiny si moc šancí nevypracovaly. Teprve v poslední čtvrthodině hry začaly padat i branky. Skóre otevřel v 35. minutě Bartoň, který cizelérský proměnil volný přímý kop za hranicí šestnáctky - 1:0. Mořkov ale zbraně nesložil a vyrovnávací branka přišla minutu před odchodem do kabin, když se úspěšným střelcem stal Bajger - 1:1. Na přestávkovou pauzu obě družiny odcházely za nerozhodného stavu.

 

Po přestávce se opět velice dlouho nic nedělo. Obě družiny se nějaké šance vypracovaly, ale se zakončením byly na štíru. Skórem zahýbala teprve 66. minuta, když po rychlé kombinační akci na jeden dotek překonal hostujícího brankáře Hatlapatka - 2:1. Vedení Starého Jičína mohl pojistit Folberger, ale jeho pokus nebyl úspěšný. V závěru zápasu se začaly dít věci. V 86. minutě podruhé v zápase vyrovnal Mořkov, když se do listiny střelců zapsal Hromádka - 2:2. Mořkov však kýžený bod neudržel. Dvě minuty před koncem zahrával Folberger zkrácený roh a svým centrem vybídl ke skórování Bartoně - 3:2.



Ohlasy k zápasu


FK Starý Jičín
Radek Kreml (trenér, novojicinsky.denik.cz): Konečně jsme naplno bodovali a kluci si mohli zazpívat vítězný pokřik. Soupeř dokázal vždycky vyrovnat, takže si cením toho, že to kluci nezabalili a dokázali vstřelit ještě jeden rozdílový gól.

TJ Mořkov
Pavel Kunc (trenér, novojicinsky.denik.cz): Nervózní a remízový zápas rozhodla standardní situace na konci utkání, kdy si po našem vyrovnání nepochopitelně necháme ještě vstřelit rozhodující branku. Sešla se tam celá řada po sobě následujících chyb a soupeř šťastně rozhodl. Zkušenější tým by určitě vytěžil minimálně bod, ale někteří kluci, z přemíry snahy, nejsou schopni podat pod tlakem hry o záchranu výkony, na které mají. Nemáme tam co ztratit a pak pro nás začne klíčová část sezony, na kterou se musíme připravit hlavně v hlavě, protože ta je u nás rozhodující.



Sestavy


FK Starý Jičín
M. Strnadel [-] - M. Podešva [-] , J. Hanzelka [-] , F. Bartoň [-] , D. Petr [-] (5. M. Kotešovec [-] ) , J. Jurajda [-] , D. Hatlapatka [-] (83. P. Petřek [-] ) , L. Bajer [-] , V. Folberger [-] , P. Janovský [-] (75. D. Janovský [-] ) , M. Šrom [-]

TJ Mořkov
J. Pospěch [-] - J. Mička [-] , D. Kudělka [-] , M. Hrubý [-] , L. Černoch [-] , M. Pop [-] , M. Bajger [-] , M. Machač [-] (56. P. Kučera [-] ) , M. Galia [-] , Z. Hromádka [-] , T. Kučera [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: KIELAR Jakub - KOLARSKÝ Michal, ČUBA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.