D. Diehel 5.
M. Korbel 37.
R. Uvíra 39.
V. Alt 86. (p.)
4:2
(3:1)
23. D. Lhoťan
48. D. Lhoťan (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatníky přetlačily Chomýž


Branky


5. D. Diehel , 37. M. Korbel , 39. R. Uvíra , 86. V. Alt (p.) - 23. D. Lhoťan , 48. D. Lhoťan (p.)
0

Jak zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležité a povinné 3 body zůstali po dlouhé době doma, a tak se nám povedlo to co jsme potřebovali. Samotný začátek zápasu nám vyšel skvěle. V 5´ našel centr Alta nabíhajícího se Deihela a ten velkým důrazem na potřetí dotlačil míč do brány. 1:0! V deváté minutě se pokoušel Holuša P. střelou z 18-ti metrů překvapit gólmana, jenže ten vyrazil míč na roh. Bohužel pro nás neúspěšně. V 16.minutě Chomýž přišla a Schindlera, když dostal jasnou červenou kartu. Domácí Holuša P. se dostal do breaku a Schindler jej v samostatném průniku fauloval. Ve 23.minutě došlo k nepříjemnému střetu domácích hráčů. Holuša a Ležák do sebe narazili hlavami ve vzduchu a druhý jmenovaný musel být odvezen RZS. Této situace využili hosté a ve 26´ po rychlé rozehrávce a naší chybě ve středu hřiště srovnali brankou Lhoťana na 1:1! 38.minuta a Zlatníky opět vedli! Míč putoval po ose Holuša D. – Diehel – Korbel, a ten po prokličkování obrany a střelou do prázdné brány navýšil na 2:1! Uplynuly jen dvě minuty a Zlatničtí se radovali po třetí. Gólparádu vystřihl ze své sbírky Uvíra. Na velkém vápně si patičkou přehodil obránce, doběhl míč a střelou nedal gólmanovi šanci. 3:1! Jenže to nebylo vše. Začátek druhé půle nám opět nesedl a přišel trest. 48´ a po „asi faulu“ Fajkuse R. na hostujícího útočníka nařízena penalta, kterou proměnil Lhoťan. 3:2! Tato branka nás probrala, ale měli jsme opět spoustu nepřesností. Rozhodující moment přišel v 80.minutě. Uvíra stáhnul k zemi Lhoťana (normální faul = ŽK), jenže ten jak vstal, udeřil Uvíru pěstí pod oko a lehl na zem. V tom se, ale strhla mela a bylo po fotbale. Výsledkem incidentu bylo 3 ČK. Pojistku za vítězstvím udělal Alt, když vběhl s míčem do vápna a tam jej domácí hráč fauloval. Nařízenou penaltu Alt proměnil a tak v 86´ svítilo na světelné tabuli skóre 4:2!

 

zdroj: TJ Sokol Zlatníky-facebook



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (asistent trenéra): Tento zápas jsme museli vyhrát! Tak se i stalo. I když Chomýž byla v deseti velice nepříjemným soupeřem. Pro nás ale velice důležité vítězství, protože ten bodový půst trval už dlouho. Klukům děkuji a věřím, že nás toto vítězství nabudí a body budeme sbírat i nadále.




Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
V. Otipka [-] - R. Fajkus [-] , T. Němčík [-] , V. Alt [-] (89. O. Kořínek [-] ) , P. Holuša [-] (46. J. Kavan [-] ) , V. Ležák [-] (26. R. Uvíra [-] ) , T. Prejda [-] (66. L. Fajkus [-] ) , M. Toman [-] , M. Korbel [-] , D. Diehel [-] , D. Holuša [-]

TJ Sokol Chomýž
V. Šlosar [-] - M. Hába [-] (83. A. Baczke [-] ) , T. Hudský [-] , D. Korčián [-] , D. Čevela [-] , D. Lhoťan [-] , T. Klement [-] , L. Klement [-] , V. Čandas [-] (46. J. Urban [-] ) , P. Baczke [-] , J. Schindler [-]

ŽK: 33. D. Holuša , 68. R. Fajkus , 72. M. Korbel , 80. R. Uvíra - 60. P. Baczke . ČK: 80. L. Fajkus - 16. J. Schindler , 80. P. Baczke , 80. D. Lhoťan .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: OPĚLA Robin - ČUBA Daniel, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.