3:1
(2:1)
22. J. Burda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice se na výhru pořádně nadřely


Branky


0

Jak zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice se k dalšímu vítězství protrápily, když jim houževnatý soupeř z Velkých Karlovic kladl velký odpor. A byla to právě hostující letka, která se ve 21. minutě ujala vedení. Rozhodčí nepostřehl útočný faul na Lukáše Škrobánka, míče se zmocnil Burda a proměnil sólový nájezd – 0:1. O deset minut později se však domácí po faulu na Petra Martináka dočkali penalty a Lukáš Škrobánek nezaváhal – 1:1. Vzápětí se šikovně uvolnil jeho bratr Václav Škrobánek a otočil skóre na 2:1. Ve druhé části se domácí zatáhli a sázeli na rychlé brejky. Zahodili přitom asi pět tutovek. Třeba Lukáš Škrobánek rozezvučel tyčku. Vysvobození pro Žimrovice tak přišlo až šest minut před koncem, když se po závaru před brankou nejlépe zorientoval Machura – 3:1.



Sestavy


TJ Žimrovice
R. Kříž [-] - V. Sigmund [-] (89. A. Biel [-] ) , J. Hertel [-] , P. Novák [-] , D. Martinák [-] - P. Martinák [-] (87. M. Hendrych [-] ) , D. Hertel [-] , J. Hertel [-] , D. Machura [-] - L. Škrobánek [-] , M. Rusňák [-] (82. F. Paláček [-] )

Sokol Karlovice
E. Belej [-] - D. Belej [-] , J. Bačovský [-] , S. Komuenho [-] (68. R. Vávra [-] ) , J. Burda [-] , R. Láníček [-] , M. Raiskup [-] , M. Kubes [-] , L. Rohel [-] , J. Melichárek [-] , S. Matějíček [-]

ŽK: 39. J. Melichárek .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: ŠPIČÁK Zbyněk - JAHODA Kamil, BYRTUS Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.