Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonava rozhodla až ve druhé části


Branky


0

Po vyrovnaném prvním poločase, zasadila Stonava svému soupři tři gólové údery ve druhé části a vyválčila tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Stonavy přijel soupeř z Liboště. Úvod střetnutí vyšel lépe hostující družině, když domácí Stonava ztratila míč, zmocnil se ho Jiří Jachník, který si dokázal udělat domácího obránce a z úhlu vypálil na zadní tyč domácí branky - 0:1. Poté následovala hluchá pasáž, kdy se hrálo hlavně od šestnáctky k šestnáctce. Z nudy vybočila šance domácího Josefa Zollera, který šel sám na brankáře, ale jeho oblouček skončil pouze na břevně hostující svatyně. O chvíli později dostal Josef Zoller míč znovu za obranu, tentokrát nasadil kličku hostujícímu brankáři Mičkovi a zavěsil do prázdné branky - 1:1. O šest minut později vypáli domácí hráč střelu na hostujícího brankáře, který jí vyrazil pouze před sebe a Zoller byl na správném místě a míč dopravil do sítě - 2:1. Hosté si vyrovnání schovali na závěr prvního poločasu, když se po standardní situaci dostal balon k Danieli Symerskému, a ten jej s pomocí lehké teče poslal do sítě - 2:2.

 

Druhá půlka zápasu se už odherávala v réžii Stonavy. Libhošť odpadla a domácí hostům vstřelili tři branky. Po pěti minutách druhé půle ztratili hosté míč na své útočné polovině, balonu se zmocnil Lukáš Kubiena, který střelu z dvaceti metrů s pomocí lehké teče poslal za záda hostujícího brankáře - 3:2. V 68. minutě přebral v šestnáctce balon při střelecké chuti hrající Josef Zoller, obehrál jednoho hostujícího hráče a uklidil míč k tyči - 4:2. Poslední branku vsítila Stonava devět minut před koncem zápasu, kdy hostující defenzíva podcenila dlouhý nákop, a centr z levé strany proměnil střídající Jiří Malúš - 5:2. V závěru se už zápas dohrával a Stonava si připsala tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Stonava
Martin Cyroň (předseda): Hned na začátku jsme udělali chybu vzadu, často dostáváme celkem laciné góly, ale důležité je, že soupeře většinou přestřílíme. To se zrovna proti Libhošti podařilo, takže spokojenost. Někdy totiž tlačíme, máme spoustu střel, jenže gól ne a ne přijít. To naštěstí nebyl tento případ. V poli jsme působili fotbalověji, i když hosté hráli také dobře. Ale měli jsme navrch a brali zaslouženě tři body.

FC Libhošť
Tomáš Juřena (hráč): První poločas byl ještě relativně vyrovnaný. Ve druhém jsme klasicky odpadli a domácí nám vstřelili tři branky. V závěru už to byl z naší strany nervózní.



Sestavy


SK Stonava
L. Gaszczyk [-] - T. Kratka [-] , P. Šuster [-] , T. Mančar [-] (69. J. Malúš [-] ) , L. Kubiena [-] , J. Zoller [-] , L. Graňák [-] (83. A. Zachata [-] ) , P. Dittrich [-] , L. Němec [-] (52. P. Zielonka [-] ) , A. Wojnarovský [-] , V. Szkuta [-]

FC Libhošť
F. Mička [-] - J. Závodný [-] , D. Velart [-] , M. Blažek [-] , P. Čapka [-] (69. T. Bátrla [-] ) , J. Jachník [-] , Z. Palička [-] , T. Juřena [-] , J. Čapka [-] , P. Eckelsberger [-] (62. M. Beránek [-] ) , D. Symerský [-]

ŽK: 23. T. Mančar , 25. T. Kratka , 54. J. Zoller , 84. V. Szkuta , 88. A. Wojnarovský - 66. F. Mička , 71. M. Blažek , 88. D. Symerský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TVARDEK Erik - ČUBA Daniel, KUBÁČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.