Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov doma padl s Darkovičkami


0

Po remízovém poločase, daly Darkovičky dvě branky a Vítkov už jen snižoval. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotním střetnutí mezi Vítkovem a Darkovičky emoce přímo tryskaly na všechny strany. Na stadion zavítala sanitka rychlé záchranné služby a navíc hlídka městské policie, která uklidňovala rozběsněné fanoušky. Co se týče fotbalu, tak byla k vidění spousta šancí. Během úvodní čtvrthodinky dominovali domácí, když hlavně Jurečka se Špokem hodně zatápěli hostující defenzivě. Vítkov šel zaslouženě do vedení v 18. minutě. Pavlíček našel uvnitř šestnáctky Černína a ten chytře přehodil gólmana Vargu – 1:0. Darkovičky se však postupně zahřívaly do správné provozní teploty. Volej Buchvaldka a nájezd Felgenträgera se ještě minuly účinkem. Šest minut před přestávkou ale domácí Dohnálek odvrátil trestňák Turanského pouze před šestnáctku, kde se nádherně opřel do balonu Kremzer a ukázkově ho nacpal pod víko – 1:1. 

 

Začátek druhé půle patřil Vítkovu, ale Špok orazítkoval pouze tyčku. V 58. minutě tak Felgenträger s Kempným výborně vyřešili přečíslení, čímž zařídili výsledkový obrat – 1:2. Domácí samozřejmě přitopili pod kotlem, jenže na kopačky se jim přilepila pořádná smůla. Během pár minut třikrát otestovali pevnost hostující kasy, když se chytali za hlavu Černín, Jurečka a Pavlíček. Klasicky tedy udeřilo na odvrácené straně fotbalové šachovnice.  Felgenträger si totiž naběhl na perfektní kolmici Strachoty a zvýšil již na 1:3. S bleskovou odpovědí ale přispěchal Černín, neboť potrestal podklouznutí Strachoty – 2:3. V 79. minutě se červenalo před očima Felgenträgerovi, který ostrým zákrokem poslal dorostence Kosteru do nemocnice. Hosté mohli paradoxně v početním oslabení definitivně rozhodnout, jenže střídající Moravec selhal. Darkovičkám to ale příliš nevadilo, protože si vezly domů všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Miloš Grepl, trenér Vítkova: Bylo to hodně vyhecované, když dokonce musela přijet sanitka a policajti. Darkovičky jsou opravdu blázni, hlavně Buchvaldek to nemá v hlavě v pořádku. Jinak se opět ukázalo, že ve fotbale spravedlnost neexistuje. My jsme zahodili neuvěřitelné šance, hosté naopak vytěžili z minima maximum.

FK Darkovičky
Roman Divina, trenér Darkoviček: „Ve Vítkově je velice specifické prostředí. Fandové jsou tam blázni, což se znovu potvrdilo. Na začátku zápasu nás domácí přitlačili, ale pak jsme hru vyrovnali. Štěstí jsme měli i v úvodu druhého poločasu, protože soupeř třikrát trefil spojnici břevna a tyče. Vítězství mě ohromně těší.



Sestavy


TJ Vítkov
D. Richter [-] - P. Dubový [-] , P. Scholaster [-] , K. Krása [-] , L. Dohnálek [-] - L. Chalupa [-] (75. P. Novosad [-] ) , O. Pop [-] (69. D. Kostera [-] ) , M. Jurečka [-] , K. Špok [-] - J. Černín [-] , L. Pavlíček [-] -

FK Darkovičky
P. Varga [-] - R. Kempný [-] (90. L. Moravec [-] ) , J. Rzidký [-] , A. Felgenträger [-] , T. Kabich [-] , P. Kremzer [-] , P. Turanský [-] (90. A. Zlotý [-] ) , P. Buchvaldek [-] , O. Diviš [-] , D. Strachota [-] , P. Adamčík [-]

ŽK: 36. K. Špok , 55. J. Černín , 69. K. Krása - 38. P. Turanský , 90. P. Kremzer . ČK: 79. A. Felgenträger .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: BARTOŠ Ivan - ŽÁČEK Marek, POBOŘIL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.