Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby pro Bolatice


0

Štěpánkovice šly do vedení, ale pak už na hřišti úřadovaly Bolatice a čtyřmi brankami otočily skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačným šlágrem víkendového kola I. A třídy bylo nedělní prajzské derby mezi Štěpánkovicemi a Bolaticemi. Domácí vtrhli na trávník jako lavina. Zkraje zápasu si sypal popel na hlavu především Schwalbe, který nezužitkoval dva výborné centry Lišky. Schwalbe nepotvrdil pověst kanonýra ani ve třetím případě, když volil sobeckou střelu místo toho, aby přihrál úplně volným Benkovi s Harazimem. Fanoušci Štěpánkovic si pak ještě zklamaně povzdechli při nevyužité šanci Lišky. Až ve 22. minutě si po zpětném pasu Langera neporozuměli hostující Sněhota s brankářem Kramářem, který nešťastně trefil dotírajícího Grygarčíka – 1:0. Bolatice se dlouho zahřívaly do správné provozní teploty, ale pak čtyřikrát udeřily. Nejprve vhodil Šefčík aut rychle na Ballarina, ten předal balon Sebralovi a hostující špílmachr vyrovnal na 1:1. Zanedlouho šel Ballarin ostře do souboje s gólmanem Michalem Tomíčkem, když ho chytrou zasekávačkou posadil na zadek a následně doručil míč do prázdné kasy – 1:2.

 

Po přestávce si Bolatice zpříjemnily život hned v 51. minutě. Po rychlé kombinaci Šuly, Obrusníka, Ballarina a Langera vsítil Monsberger svou premiérovou trefu v I. A třídě a na světelné tabuli se objevil průběžný stav 1:3. V 66. minutě domácí definitivně hodili ručník do pomyslného ringu. Sebrala napřed oslovil krásným pasem Ballarina, který sice ztroskotal na Matěji Tomíčkovi, ale Obrusník nadvakrát doklepl balon za záda štěpánkovického brankáře – 1:4.     



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Jindřich Harazim, trenér Štěpánkovic: V posledních zápasech na nás bohužel spadla pořádná deka. Vůbec se nám nedaří. Do derby proti Bolaticím jsme ale výborně vstoupili. Škoda, že jsme z několika šancí vstřelili pouze jediný gól. Hodně mě mrzí, že se pak soupeř vrátil zpět do utkání díky rozhodčím, kteří Bolaticím jasně pomáhali.

FK Bolatice
Jiří Šula, asistent trenéra Bolatic: Na začátku nás Štěpánkovice mačkaly jako citron, ale naštěstí jsme se z toho dostali. Po velké chybě jsme sice inkasovali, jenže ani to nás nepoložilo. Ve zbytku zápasu jsme dali čtyři góly, takže jsme zaslouženě zvítězili. Hlavně po přestávce jsme si to zkušeně pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Tomíček [-] - D. Novák [-] (46. D. Kožušník [-] ) , J. Smažík [-] , R. Heider [-] (77. J. Machala [-] ) , J. Dluhoš [-] , J. Tomíček [-] , D. Harazim [-] , A. Schwalbe [-] , D. Benek [-] (55. M. Grigarčík [-] ) , M. Liška [-] , P. Grygarčík [-]

FK Bolatice
T. Kramář [-] - M. Obrusník [-] (82. T. Kretek [-] ) , Z. Duda [-] , J. Monsberger [-] (71. D. Kotík [-] ) , M. Sněhota [-] (46. P. Boček [-] ) , J. Šula [-] , J. Šefčík [-] , M. Sebrala [-] , J. Gaida [-] , P. Langer [-] , M. Ballarin [-]

ŽK: 44. D. Harazim , 47. A. Schwalbe , 68. J. Tomíček , 75. J. Smažík - 51. J. Monsberger , 60. P. Boček , 85. D. Kotík .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: TAKÁČ Tibor - BARTOŠ Ivan, TOMŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.