0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štítina doma padla s Darkovičkami


Branky


0

Hosté se brzy ujali vedení. Dvěmy góly ve druhé části ho jistili dvěma přesnými zásahy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky poprvé v historii zvítězily ve Štítině a nutno říct, že zcela po právu. Hosté se od začátku soustředili na skálopevnou defenzivu a smrtící kontry. Tón celému utkání udala již 8. minuta. Domácí stopeři Prokša s Havelkou si zahrávali s ohněm, čehož využil Felgenträger, když rozepsal gólový účet utkání – 0:1. Štítina pak sice držela balon mnohem častěji na kopačkách, jenže propagační pokusy Hegera anebo Havelky brankáře Vargu příliš nevylekaly. Pět minut před přestávkou se osmělily Darkovičky. Turanský vyslal do úniku Gaie, ale ten si míč zbrkle předkopl před sebe a bylo po šanci.

 

Další rychlý protiútok hostům vyšel v 57. minutě. Turanský pelášil úplně sám na gólmana Evjáka, který ho sejmul uvnitř šestnáctky a přímo faulovaný Turanský z penalty zvýšil na 0:2. O osm minut později se mohli domácí posadit znovu do sedla, když se Wicker nechal vyloučit a Darkovičky šly do deseti. Štítina ovšem neměla svůj den. Během téměř půlhodinové přesilovky nevymyslela nic kloudného, naopak ještě schytala třetí ránu z milosti. V 80. minutě totiž Felgenträger vystihl špatný pas Kuděly a nabil balon do ideální palebné pozice Turanskému – 0:3. Díky překvapivé výhře hosté bodově dostihli svého sobotního soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Petr Hlaváček, útočník Štítiny: Za celý zápas jsme si vlastně nevytvořili pořádnou šanci. V prvním poločase jsme sice byli herně lepší, drželi jsme míč mnohem častěji na našich kopačkách, ale vůbec jsme se nedokázali dostat do šestnáctky. Darkovičky naopak zalezly dozadu a hrozily z brejků. Hosté potrestali naše chyby, takže vyhráli zaslouženě.

FK Darkovičky
Roman Divina, trenér Darkoviček: Zaznamenali jsme historické vítězství, protože nikdy předtím jsme na Štítině nevyhráli. Body jsme získali naprosto zaslouženě, protože jsme za celý zápas nespustili soupeře do stoprocentní šance. Takticky jsme hráli zezadu v bloku, odkud jsme vyráželi k brejkům. I vyloučení jsme přežili bez větších potíží.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
J. Evják [-] - P. Hlaváček [-] , D. Matyášek [-] , J. Černý [-] , M. Režnar [-] (72. M. Jelenek [-] ) , J. Heger [-] , O. Prokša [-] , D. Kuděla [-] , T. Halška [-] (56. M. Řeháček [-] ) , J. Havelka [-] , R. Šimeček [-]

FK Darkovičky
P. Varga [-] - P. Turanský [-] , R. Wicker [-] , J. Rzidký [-] (86. R. Kempný [-] ) , D. Strachota [-] , L. Lindovský [-] , M. Gai [-] , A. Felgenträger [-] , T. Kabich [-] , P. Kremzer [-] , P. Buchvaldek [-]

ŽK: 51. J. Černý , 56. J. Evják , 67. M. Řeháček - 30. R. Wicker , 37. P. Buchvaldek . ČK: 65. R. Wicker .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: VIDLIČKA Daniel - NOVÁK Daniel, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.