Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci viděli brankové hody


Branky


0

Po vyrovnnaé první půli, kdy obě družiny vstřelily po dvou brankách. Ve druhém se ujali domácí vedení o dvě branky. Hosté ještě stačili snížit, ale reakce domácích byla okamžitá. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedělní utkání mezi Bolaticemi a Štítina bylo oslavou útočného fotbalu. Fajnovou kanonádu spustili hosté, když Maloch vyrýsoval milimetrově přesný centr na Šimečka, který hlavičkoval nechytatelně k tyči – 0:1. Domácí odpověděli hned vzápětí, a to díky učebnicové rybičce nestárnoucího Sebraly – 1:1. Dokonalá otočka přišla na řadu ve 29. minutě. Na časovaný pas Sebraly si naběhl Obrusník a svou třetí tutovku přetavil ve druhý úspěšný zásah Bolatic – 2:1. Do kabin se přesto odcházelo za rovnovážného stavu. Černý totiž nejprve obelstil dva protihráče, poté vydláždil typickou českou uličku pro Šimečka a ten si střihl gólové repete – 2:2. 

 

O další změnu skóre se postaral bolatický Šula, když si počíhal na efektní patičku Ballarina a slabší pravačkou upravil na 3:2. Borci ze Štítiny zpytovali svědomí i v 86. minutě. Maloch chtěl v nouzi riskantně nahrávat brankáři Evjákovi, jenže míči se postavil do cesty Kretek a domácí rázem vedli 4:2. S porážkou se ovšem nechtěl ztotožnit hostující Prokša, který nasměroval svou bombu přímo do šibenice – 4:3. Osud Štítiny se tedy definitivně zpečetil až v nastaveném čase. Halška hloupě fauloval v rohu šestnáctky veterána Kretka a Sebrala nařízenou penaltou rozhodně nepohrdl – 5:3. Fotbaloví labužníci tak mohli odcházet domů nadmíru spokojeni.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice
Jiří Šula, asistent trenéra Bolatic: Diváci sledovali perfektní fotbal. Byla to oboustranně útočná podívaná. My jsme si vytvořili šance na dva zápasy. Co třeba spálil Obrusník, to se jen tak nevidí. Klidně jsme mohli vyhrát mnohem vyšším rozdílem, ale ani hosté nezklamali. Štítina hrála hodně chytře. Zalezla v osmi lidech dozadu a čekala na velice nebezpečné brejky. Hodně se dařilo našim starým puškám.

TJ Tatran Štítina
Radim Maloch, záložník Štítiny: Bylo to luxusní utkání. Kam se hrabe první liga. V dresu Štítiny jsem asi ještě nikdy v minulosti podobně bezstarostný zápas nehrál. Náš výkon nebyl úplně špatný, ale bohužel se nám nedařilo při bránění. Dělali jsme hloupé chyby, což se týká i mě samotného, protože jsem zavinil čtvrtý gól. Bolatice si vytvořily více tutových šancí, takže asi vyhrály zaslouženě.



Sestavy


FK Bolatice
T. Kramář [-] - M. Obrusník [-] (84. D. Kotík [-] ) , Z. Duda [-] , R. Hartoš [-] (81. M. Sněhota [-] ) , P. Boček [-] , J. Šula [-] (76. T. Kretek [-] ) , J. Šefčík [-] (71. J. Monsberger [-] ) , M. Sebrala [-] , P. Langer [-] , J. Gaida [-] , M. Ballarin [-]

TJ Tatran Štítina
J. Evják [-] - M. Řeháček [-] (59. M. Jelenek [-] ) , O. Prokša [-] , J. Černý [-] , M. Režnar [-] , R. Maloch [-] , J. Heger [-] (24. V. Tomáško [-] ) , D. Kuděla [-] , T. Halška [-] , J. Havelka [-] , R. Šimeček [-]

ŽK: 34. J. Šula , 76. P. Langer - 55. V. Tomáško , 79. M. Jelenek .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: Adamec Jiří - PODRACKÝ Pavel, NEDĚLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.